ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: De orange skal udfordre femdobelte CL-vindere
16. oktober 2021

DELO EHF Champions League: De orange skal udfordre femdobelte CL-vindere

Der venter en stor opgave for de orange, der søndag møder ungarske Györi i DELO EHF Champions League. Træner Ulrik Kirkely tror dog på, at man kan udfordre de femdobbelte Champions League-vindere.

Anne Mette Hansen og ungarske Győri Audi ETO KC gæster søndag eftermiddag den orange hule, der pga. Danmark Open er flyttet til Phønix Tag Arena i Gudme. Det ungarske mandskab kommer med masser af selvtillid i bagagen, da de har vundet deres tre første Champions League-kampe, hvorfor de også er placeret på førstepladsen i vores pulje. Der mangler dog heller ikke selvtillid i den orange trup efter onsdagens sejr over Herning-Ikast Håndbold, der sendte pigerne alene i front i Bambusa Kvindeligaen. 

Györi er ikke noget nyt bekendtskab for Odense Håndbold, da vi også havde fornøjelsen af det ungarske stjernespækkede hold i sidste sæson i Champions League-sammenhæng. Her blev det først til et syvmålsnederlag på en svær udebane, mens de orange formåede at få uafgjort mod Györi på hjemmebane i det omvendte opgør. 

Györi råder foruden danske Anne Mette Hansen, der er anfører for storklubben, også over en perlerække af stjernespillere som Amandine Leynaud, Stine Oftedal, Silje Solberg og Veronica Kristiansen bare for at nævne nogle af de ungarske mestres stjerner. 

Det bliver derfor heller ikke nogen nem opgave for de orange, men sejren i Ikast med få tekniske fejl, en god præstation af Althea og et kontrolleret tempo er igen en del af opskriften søndag eftermiddag. 

- Vi skal holde “snuden i sporet” på mange af de samme ting ift. CL-kampen mod Györi. Vigtigheden af at kunne kontrollere tempoet er afgørende mod de bedste. Det kunne vi også se i onsdagens liga kamp i HIH, hvor jeg var rigtigt tilfreds med store dele af kampen. Solidt forsvar med en stærk Althea i målet. Og så spillede vi med et meget lavt antal tekniske fejl. 

Ulrik Kirkely ser frem mod søndagens opgør med optimisme, da men netop i sidste sæson viste, at det var muligt at bide skeer med det ungarske storhold.

- Vi spillede sidste sæson to fornuftige kampe mod Györi, og jeg tror på, at vi kan udfordre dem igen. Det er altid spændende at måle sig mod nogle af de skarpeste på den internationale scene, afslutter han. 

Opgøret fløjtes op i Phønix Tag Arena klokken 16.00, og du kan stadig nå at sikre dig billetter til opgøret her. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app