ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Comeback var ikke nok til en sejr
07. februar 2021

DELO EHF Champions League: Comeback var ikke nok til en sejr

Det blev til et nederlag i søndagens opgør mod rumænske SCM Ramnicu Valcea i DELO EHF Champions League. Efter et comeback af de orange, blev det en tæt afslutning, som desværre endte i rumænsk favør og et nederlag på 25-26 til Odense Håndbold.

Odense Håndbold spillede søndag eftermiddag igen i DELO EHF Champions League, hvor de tog imod SCM Ramnicu Valcea fra Rumænien på hjemmebane i Sydbank Arena. Med en sejr kunne Odense Håndbold sikre sig fjerdepladsen i gruppe B, da der så ikke er nogle hold, der vil kunne nå dem, og dermed være sikre på at skulle møde nummer fem fra gruppe A i 1/8-finalerne.

På trods af, at Odense Håndbold startede kampen rigtig godt med to hurtige scoringer og en føring på 2-0 efter to minutter var det gæsterne fra Rumænien, der havde bedst styr på den første del af kampen. Med et brændt straffekast og to udvisninger gik der nemlig ni minutter, før de orange igen fik bolden i mål, og i mellemtiden havde gæsterne bragt sig foran 3-6.

Det forspring fik rumænerne udbygget yderligere efter en scoring af Evgenija Minevskaja på straffekast til stillingen 4-9 og senere også til 4-10. De orange kæmpede med at få bolden i mål og stolpen var i vejen flere gange. Men alligevel fik de orange reduceret en smule til 6-10 efter en scoring på straffekast af Nycke Groot.

Med fire minutter til pause var de orange stadig bagud med fire mål ved stillingen 8-12. Men med et par gode forsvarsaktioner, hvor bl.a. Mia Rej stjal en bold, og efterfølgende scorede på kontra, reducerede de til 10-12. Gæsterne fra SCM Ramnicu Valcea scorede en enkelt gang mere inden pausefløjtet, og dermed gik de to hold til pause ved stillingen 10-13 til rumænerne.

I anden halvleg startede Odense Håndbold i 7-mod-6, ligesom de havde sluttet første halvleg. Og det resulterede i en reducering til 11-13. Og igennem de første 10 minutter i anden halvleg havde de orange flere chancer for kun at komme bagud med et enkelt mål, men det satte målvogteren i det rumænske mål Daciana Hosu en stopper for flere gange, hvor hun tog flere helt frie skud.

Men da kampen rundede 42 minutter, kom de orange endelig helt tæt på, da Nycke Groot reducerede til 16-17 efter en scoring på tomt mål. To minutter senere udlignede Mie Højlund til 18-18, og kort efter var det Freja Cohrt, der scorede på kontra, og bragte de orange foran 19-18 efter 45 minutters spil.

Herefter lå kampen og bølgede frem og tilbage, hvor Odense Håndbold bl.a. var foran 20-19 og 21-20, hvorefter rumænerne kom i front med 21-22 og 24-25. Med et enkelt minut tilbage af kampen udlignede Anne Cecilie La Cour til 25-25 med en scoring fra fløjen.

Med tyve sekunder igen scorede rumænerne til 25-26, og de orange formåede ikke at udnytte de sidste sekunder, og dermed blev det til et nederlag til SCM Ramnicu Valcea på 25-26.

Topscorerne i kampen blev Nycke Groot, Mie Højlund og Evgenija Minevskaja med hver seks scoringer.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app