ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Comeback var desværre ikke nok
14. marts 2021

DELO EHF Champions League: Comeback var desværre ikke nok

På trods af et flot comeback fra Odense Håndbold endte det søndag eftermiddag med et nederlag til norske Vipers Kristiansand i den sidste 1/8-finale i DELO EHF Champions League. På trods af to flotte kampe var det ikke nok til en samlet sejr over de norske mestre, og dermed er de orange ude af turneringen.

Søndag eftermiddag skulle det afgøres, hvem af Odense Håndbold og Vipers Kristiansand, der kunne gå videre til 1/4-finalerne i DELO EHF Champions League. I det første af to opgør rejste Odense Håndbold hjem med en sejr på 35-36, og skulle dermed bruge en sejr eller et uafgjort resultat for at gå videre i den prestigefyldte turnering.

Kampen startede tæt, hvor begge de to hold skiftedes til at score mål, og efter knap otte minutter udlignede Freja Cohrt til 4-4. Men herefter fik gæsterne et lille forspring, da de efter 13 minutters spil scorede til 5-8. Et par minutter senere var de orange dog igen helt tæt på nordmændene, efter Sara Hald reducerede til 8-9.

Men de orange havde det svært i defensiven, hvor gæsterne fra Vipers Kristiansand spillede flot angrebsspil. Og derfor udbyggede nordmændene igen føringen, hvor de efter 26 minutter var foran 12-16. Og inden pausen havde de øget forspringet en smule mere til stillingen 14-19, inden de to hold gik i omklædningsrummene til en pausesnak.

I anden halvleg havde de orange svært ved at få halet ind på det norske forspring, og efter 34 minutter var de orange bagud 15-22. Men herefter fulgte tre orange scoringer, og Jessica Quintino reducerede til 18-22. Og efter 44 minutter spillet reducerede Odense Håndbold yderligere efter en scoring af Lois Abbingh til 21-23, efter de havde fået bedre styr på nordmændene i defensiven. Og senere reducerede Jessica Quintino til 25-26 efter 53 minutter, og spændingen var tilbage i kampen.

Men dette blev efterfulgt af tre norske scoringer, og med tre minutter tilbage var de orange bagud 25-29. Og det forspring fik de aldrig indhentet, og efter 60 minutter havde Odense Håndbold tabt 26-30, og er dermed ude af denne sæsons DELO EHF Champions League.

Topscoreren i kampen blev Linn Sulland med otte scoringer. Fra Odense Håndbold blev det Jessica Quintino med seks scoringer.

Du kan høre, hvad Angelica Wallén sagde efter kampen her: https://www.odensehaandbold.dk/videoer

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app