ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League:  Ærgerlig afslutning på gruppefasen
14. februar 2021

DELO EHF Champions League: Ærgerlig afslutning på gruppefasen

Odense Håndbold spillede søndag eftermiddag sidste gruppekamp i DELO EHF Champions League, hvor de havde taget turen til Dortmund. Før søndagens kamp havde de orange sikret sig fjerdepladsen i gruppe B, mens Dortmund med en sejr og hjælp fra Brest kunne snuppe femtepladsen i grubbe B.

Det var et tydeligt oplagt Dortmund hold, der ventede Odense Håndbold søndag eftermiddag. Dog var det Lois Abbingh, som smed første bold i kassen og bragte Odense foran 0-1 og igen til 1-2. Tyskerne svarede hurtigt igen, og med to hurtige scoringer af Kelly Vollebregt bragte Dortmund sig foran 6-3.

Et velspillende Dortmund tvang Ulrik Kirkely til at tage en timeout efter otte minutter. Dette gav pote i første angreb med en scoring af Lois Abbingh til 6-4, men Dortmund kom hurtigt i modsatte ende, og trak et straffekast og to minutters udvisning til Lois Abbingh.

Mie Højlund kom efterfølgende ind med hurtige fødder og bragte Odense Håndbold på 9-6. Det var dog tydeligt at se, at Dortmund havde tænkt sig at løbe med de orange, hvilket resulterede i en hurtig scoring til stillingen 10-6.

Efter 22 minutter lavede la Cour to mål i træk og bragte de orange op på 15-10. I forsvaret tog Mie Højlund godt fat, hvilket resulterede et straffe og en tur på bænken i to minutter. Tess Wester tog sig af straffekastet og forhindrede en seks måls føring til Dortmund. I den modsatte ende kæmpede de orange fortsat for at hale ind på Dortmund, og med tre minutter tilbage af første halvleg, bragte Katja Johansen de orange på 16-12.

Dortmund fortsatte med at straffe de orange og var især skarpe på kontrafasen, hvilket resulterede i mange kontrascoringer og straffekast. Det blev en første halvleg, hvor Dortmund hele tiden var et skridt foran, og de kunne derfor gå til pause med en føring på 17-12.

Anden halvleg startede som første med en scoring af Lois Abbingh, og de orange kom på -4, og efter en teknisk fejl af tyskerne bragte Wallén de orange på -3 til 17-14. Men Dortmund havde ikke nogen planer om at trække håndbremsen, og kom hurtig på + seks og kort efter +syv til en føring på 21-14.

Dortmund så sig aldrig tilbage og fortsatte med at udbygge føringen. De bragte sig foran med + otte efter 38 minutters spil til stillingen 24-16. De orange kom aldrig rigtig ind i kampen og efter 50 minutters spil bragte Dortmund sig foran med 29-20.

Det blev en hård kamp for de orange, som aldrig fandt takten hverken i forsvaret eller angrebet, og et Dortmund hold, som var godt forberedt på kampen. Dortmund vinder kampen 32-24.  

Topscoren i kampen blev Lois Abbingh med 8 scoringer.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app