ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange trak fra til sidst
28. januar 2021

De orange trak fra til sidst

Det blev til en orange sejr på 33-30 over Nykøbing Falster Håndboldklub, da de to hold tørnede sammen onsdag aften. I en kamp hvor gæsterne fra Falster hele tiden hang på, trak de orange fra til sidst og sikrede to point til kontoen.

Onsdag aften var der dømt fuld spillerunde, hvor alle holdende i Bambusa Kvindeligaen var i kamp i 18. runde. Odense Håndbold skulle op imod Nykøbing Falster Håndboldklub, som inden kampen lå på sjettepladsen, hvor de orange indtog førstepladsen, og med en sejr kunne de blive på den øverste plads i tabellen. 

Kampen startede med en scoring af Johanna Westberg fra Nykøbing Falster Håndboldklub. Men blot tre minutter senere scorede Lois Abbingh Odenses tredje mål, og bragte de orange foran 3-1. De efterfølgende minutter var de orange foran med skiftevis ét og to mål bl.a. takket være en velspillende Althea Reinhardt i målet. 

Stillingen hed i den første del af kampen bl.a. 4-2, 6-5 og 7-6. Det var først efter 12 minutters spil og en udvisning til Mie Højlund, at gæsterne fik indhentet de orange ved stillingen 7-7, og de to hold var igen helt lige. Da Nykøbing Falster udlignede efter en scoring af Celine Lundbye til 9-9, kaldte Ulrik Kirkely til time out. 

Dette resulterede i to orange scoringer i streg, og Odense Håndbold var igen i front med 11-9 efter 17 minutter. Det fik gæsterne fra Nykøbing Falster igen indhentet, og efter haluret havde rundet 23 minutter var stillingen 12-12. Men det blev igen efterfulgt af tre orange scoringer, hvor Lois Abbingh udbyggede føringen til 15-12. 

Dette fik de gule hentet en smule ind på inden pausefløjtet, hvor Odense kunne gå til pause foran 16-15 efter en flot scoring af Freja Cohrt i de sidste sekunder. Anden halvleg startede med en scoring af gæsterne, og dermed var kampen endnu engang helt lige ved stillingen 16-16. 

Som det var sket de andre gange, bragte de orange sig igen foran - denne gang med 19-16 efter en scoring af Mia Rej. Og denne gang kom gæsterne aldrig helt tæt på igen. Det tætteste de kom på, var ved stillingen 20-19, men det blev efterfulgt af fire orange scoringer til 24-19 efter 43 minutter spillet. 

Og derfra kørte Odense Håndbold sejren i land med koncentreret spil i begge ender af banen og et par strafferedninger fra Tess Wester i målet. Og med ti minutter tilbage scorede Freja Cohrt til 29-24, og to minutter før tid var det Lois Abbingh, der scorede på straffekast til 32-28. Nykøbing Falster Håndbold fik sat en enkelt scoring mere ind i kampen, og dermed vandt Odense Håndbold 33-30 og holder fast i førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen. 

Topscoreren i kampen blev Johanna Westberg med 10 scoringer. Fra de orange blev det Lois Abbingh, der sendte bolden i mål flest gange med ni mål. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app