ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange tager to vigtige point med hjem til Odense
11. februar 2021

De orange tager to vigtige point med hjem til Odense

Det blev til en sejr på 23-30 og to point til Odense Håndbold, da de onsdag spillede mod Herning-Ikast Håndbold. Sidst de to hold mødtes endte kampen i et sandt drama med scoring i sidste sekund, lige så spændende blev kampen ikke denne gang.

Onsdag aften var der dømt top-brag i 21. spillerunde af Bambusa Kvindeligaen. De orange havde taget turen til Herning, hvor Herning-Ikast Håndbold skulle forsøge at sætte en stopper for de oranges sejrsstime i den hjemlige liga.

Herning-Ikast Håndbold havde ligesom Odense Håndbold brug for de to point for at holde deres plads i tabellen. Herning-Ikast Håndbold smed første bold i kassen på kontra til 1-0. Lois Abbingh svarede hurtigt tilbage og scorede til 1-1. Efterfølgende trak hjemmeholdet lidt fra og efter 6 minutter stod der 4-1 til hjemmeholdet.

Det forspring holdt dog ikke længe, da Nycke Groot efter 10 minutter fik de orange tilbage på sporet til 5-5. Men Herning-Ikast Håndbold trak igen lidt fra og med en flot scoring af Fauske, bragte de lillae sig foran 9-6. Herning-Ikast Håndbold formåede at holde de orange bag sig indtil kampens 22. minut, hvor Mie Højlund bragte Odense Håndbold foran for første gang i kampen med 10-11.

Odense Håndbold formåede at udbyggede føringen og gik til halvleg ved stillingen 12-16. Dette forspring kunne de orange blandt andet takke Tess Wester og Althea Reinhardt for, som begge gjorde det fremragende i målet.

Anden halvleg startede med en scoring af Rikke Iversen, som bragte Odense Håndbold foran med fem mål. Herefter lavede de orange nogle tekniske fejl, som HIH var gode til at udnytte og efter 37 minutter bragte Helene Fauske HIH tættere på de orange til stillingen 18-19.

De næste 11 minutter formåede Odense Håndbold at holde Herning-Ikast Håndbold nede på 1 mål, og med en scoring af Anne Cecilie la Cour i 48. minut var de orange foran med 19-25. Med 12 minutter igen så det godt ud for Odense Håndbold. men HIH fik kæmpet sig lidt tilbage og bragte sig op på 23-26. Med en udvisning til Mia Rej med seks minutter igen have HIH en god mulighed for et comeback.

Dette satte Althea Reinhardt en stopper for, da hun ikke lukkede flere mål ind i kampen, og dermed kunne de orange øge føringen i modsatte ende, hvilket resulterede i en 7-måls sejr. Kampen endte med en sejr til Odense Håndbold på 23-30.

Topscorerværdigheden måtte Stine Skogrand og Lois Abbingh dele, de lavede hver 7 mål. Althea Reinhardt endte med en redningsprocent på 50.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app