ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
 De orange tager to point med hjem fra Nykøbing
24. april 2021

De orange tager to point med hjem fra Nykøbing

Lørdag eftermiddag havde Odense Håndbold taget turen til Nykøbing, hvor der var lagt op til en vigtig kamp mod Nykøbing F. Håndboldklub. Forud for kampen lå de orange på tredjepladsen, mens Nykøbing F. Håndboldklub indtog fjerdepladsen, begge med tre point. Der var derfor lagt op til et brag af en kamp, hvor begge hold ville gøre alt for to point.

Der var ingen tvivl om kampens vigtighed fra start, hvor de gule fra Nykøbing F. Håndboldklub lagde ud i 7 mod seks. Det gav hurtig gav pote for de gule, hvor Lærke Nolsøe bragte hjemmeholdet foran efter 20 sekunder med 1-0. De orange skulle lige i gang, og første scoring fra de orange blev sat ind af Mie Højlund til stillingen 2-1 efter fem minutter.

Da først Odense Håndbold fik taget hul på scoringerne, stod der efter 13 minutter 6-6. Dette kunne de orange blandt andre takke Tess Wester og Mie Højlund for, som startede kampen flot.

De næste 10 minutter blev, ligesom de første 10, præget af høj fart, som resulterede i en del straffe til Nykøbing F. Håndboldklub, men Tess Wester var heldigvis klar og forhindrede de orange i at komme foran med to efter 21 minutters spil.

Nykøbing F. Håndboldklub fik herefter trukket fra til en to-målsføring til stillingen 10-8, men med to hurtige mål af Rikke Iversen og Mia Rej fik Odense Håndbold hurtigt indhentet de to mål, og stillingen var igen lige ved stillingen 10-10.

De gule slog herefter et mindre hul på to mål til stillingen 12-10, men med tre mål i træk fra Odense Håndbold var det de orange, der kunne gå til pause med en føring på 12-13.

De orange kom godt fra start, hvor Rikke Iversen fik fremtvunget et straffe og to minutters udvisning til Nykøbing, men desværre stod Louise Egestorp i vejen for en to-målføring til de orange, og i den anden ende bragte Celine Lundbye Nykøbing F. Håndboldklub op på 13-13.

Med flotte aktioner fra Althea Reinhardt, der var tilbage i målet, og Mie Højlund stod der 15-16 efter 37 minutter spil. Men de gule gav ikke op og kunne igen tage føringen efter 40 minutter ved stillingen 19-18.

De hurtige og hektiske spil fortsatte og Nykøbing F. Håndboldklub så sig nødsaget til igen at spille 7 mod 6, som efter flotte aktioner fra Althea i målet fik de orange tilbage på sporet, og Mia Rej bragte Odense Håndbold foran med to mål til stillingen 20-22.

Efter 50 minutters spil sørgede Nycke Groot for en fem-målsføring til 21-26, og herfra så de orange sig aldrig tilbage. De sidste 10 minutter fortsatte Odense Håndbold med at smide bolden i kassen, mens forsvaret stod bedre of bedre.

Odense Håndbold vinder kampen 25-32. Topscoren i kampen blev Celine Lundbye med ni mål.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app