ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange taber første kamp i slutspillet
26. marts 2021

De orange taber første kamp i slutspillet

Torsdag aften havde de orange taget turen til det østjyske, hvor Aarhus United ventede i første slutspilskamp i Bambusa Kvindeligaen. Det blev en kamp, hvor Odense Håndbold alle 60 minutter jagtede det næste mål, og muligheden for at komme tættere på Aarhus United. Efter 60 minutter viste måltavlen 27-26, og de to point blev i Aarhus.

Torsdag aften var første slutspilskamp i Bambusa Kvindeligaen for Odense Håndbold. I første kamp skulle de op imod Aarhus United, som kom over i slutspillet med nul point og derfor havde alt at spille for. Det blev også gæsterne, der satte første bold i kassen til 1-0, og lige efter til 2-0.

Herfra fulgtes de to hold ad til stillingen 7-7, hvorefter Aarhus United trak lidt fra og kom foran 10-7. Det fik de orange hentet igen ved mål på straffe af Nycke Groot til stillingen 11-10. Det blev en blandet første halvleg, hvor den kommende Odense Håndbold målvogter, Martina Thörn, gjorde sit til at holde de orange på afstand. Holdene gik til pause ved stillingen 14-11.

Anden halvleg startede, som den første, en smule blandet. Odense Håndbold fik mere hul på Martina Thörn i kassen, og med en scoring af Freja Cohrt stod der 16-14 efter 33 minutters spil. Herefter kom Aarhus United hurtigt igen, og da de efter 38 minutters spil havde bragt sig foran med 19-15, tog Ulrik Kirkely sin anden timeout.

Denne hjalp ikke meget for de orange, der fulgte op med et par tekniske fejl og en udvisning. Efter 45 minutters spil stod der 24-18 til Aarhus United, og Ulrik Kirkely tog derfor sin tredje og sidste timeout. Denne gang gav det pote, og de orange lavede herefter fem mål i streg med flotte aktioner fra blandt andre Sara Hald. Med ni minutter igen var stillingen 24-23.

Desværre for de orange stod stolperne i vejen for en udligning, og det blev ikke bedre, da Freja Cohrt fik to minutter for en fejludskiftning med fem minutter igen. Aarhus United trak igen lidt fra til stillingen 27-23. Men med tre minutter igen blev østjydernes Frederikke Hedegaard ramt af en to minutters udvisning, og de orange havde alle muligheder for at tage en sejr. Dette blev desværre ikke udnyttet, og med en scoring af Sara Hald i sidste sekund taber de orange 27-26.

Kampens topscorere blev Mathilde Neesgaard fra Aarhus United og Mia Rej fra Odense Håndbold, der begge scorede syv mål.

Næste kamp er torsdag den 1. april, hvor Odense Håndbold tager imod Nykøbing Falster Håndbold i Sydbank Arena kl. 20.00.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app