ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange sejrer i puljefinalen
02. maj 2021

De orange sejrer i puljefinalen

Det blev til en orange sejr på 30-25 lørdag eftermiddag i Sydbank Arena, da Odense Håndbold slog gæsterne fra Viborg HK. Dermed tager Odense Håndbold førstepladsen i puljen og får hjemmebanefordel i semifinalen.

Lørdag eftermiddag stod den på puljefinale i Sydbank Arena, da Odense Håndbold tog imod Viborg HK. Inden opgøret var de to hold sikre på at gå videre til semifinalen i Bambusa Kvindeligaen, men der var stadig masser på spil for de to klubber, da de kæmpede om førstepladsen i pulje 2, og dermed hjemmebanefordel i semifinalen.

Det blev en hård start for de orange, som efter de fire første minutter var bagud 0-3, og derfor måtte Ulrik Kirkely kalde til en tidlig time out. Det viste sig at være en god pause, da de orange fem minutter senere udlignede til 4-4 efter en scoring af Lois Abbingh. Og efter der var spillet 12 minutter, kom de orange også foran, efter Mie Højlund sendte bolden i mål til 6-5.

Flot orange forsvarsspil sørgede for, at der i det næste seks minutter kun kom en enkelt Viborg HK-scoring. Og i den periode kom de orange foran 8-6 efter 14 minutters spil. Og få minutter senere kunne Mie Højlund øge føringen til 12-9. I den sidste periode af første halvleg fortsatte det gode orange forsvars- og angrebsspil, og Odense Håndbold gik derfor til pause med en firemålsføring på 17-13.

Anden halvleg startede meget målfattigt, da begge hold havde svært ved at få bolden ind bag målvogterne. Og syv minutter inde i halvlegen var stillingen 19-15 til Odense Håndbold. Og da der var spillet 43 minutter, udbyggede Rikke Iversen den orange føring til 22-17, hvorefter gæsterne kaldte til time out.

Herefter forsøgte gæsterne sig med 7-mod-6 spil i angrebet, men de kæmpede stadig med at komme igennem det orange forsvar. Og med 10 minutter tilbage af kampen var de orange forsat foran med fem mål ved stillingen 25-20.

Derimod fik gæsterne fra Viborg HK gang i kontraspillet igen, samtidig med at Odense Håndbold havde det svært i angrebsspillet. Og med de tre grønne kontrascoringer fik gæsterne reduceret til 26-24 med fem minutter tilbage af kampen. Men Viborg HK kom aldrig tættere på i kampen, og de orange udbyggede stille og roligt sejren i de sidste minutter, og endte med en sejr på 30-25. Dermed ender de med førstepladsen i slutspilspulje 2. 

Topscoreren i kampen blev Kristina Jørgensen med 10 scoringer. Fra Odense Håndbold blev det Mie Højlund med otte mål.

I den anden pulje i slutspillet, blev det til en sejr til Herning-Ikast Håndbold på 21-31 over Team Esbjerg, og de tager dermed førstepladsen i pulje 1. Det betyder, at Odense Håndbold skal op imod Team Esbjerg i årets semifinaler.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app