ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange måtte dele point med NFH
01. april 2021

De orange måtte dele point med NFH

Det blev til et uafgjort resultat torsdag aften, hvor Odense Håndbold måtte dele point med gæsterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub. Det var ellers tæt på en orange sejr, da der med 10 minutter igen var en orange fem-målsføring. Men gæsterne fik indhentet forspringet, og i sidste sekund scorede de til slutresultatet på 27-27.

Torsdag aften tog Odense Håndbold imod gæsterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub i anden slutspilskamp i Bambusa Kvindeligaen. Her skulle de to hold kæmpe om to vigtige point i en tæt Pulje 2, hvor de to hold inden opgøret begge havde to point, og sejrsholdet kunne indtage en foreløbig førsteplads i puljen.

De første minutter af kampen var meget lige, hvor de to hold skiftedes til at score mål. Og efter syv minutter udlignede Jessica Quintino til 3-3. Men herefter lukkede de orange ned i forsvaret, og som følge deraf scorede Odense Håndbold fire gange i streg, hvor Lois Abbingh bragte de orange foran 7-3 efter en scoring på kontra, da der var spillet 10 minutter.

Efter en orange føring på 9-4 var det Nykøbing Falster Håndboldklubs tur til at smide bolden i mål tre gange i streg, og de reducerede til 9-7, da der var spillet 16 minutter. Herefter trak de orange lidt fra igen, og Sara Hald bragte holdet foran 12-8 efter en scoring fra stregen. Men efter to orange udvisninger i de sidste fem minutter af første halvleg, halede gæsterne ind på hjemmeholdet igen, og derfor gik holdende til pause ved en orange føring på 13-12.

Anden halvleg startede med en udligning af Nykøbing Falster Håndboldklub til 13-13. Men på trods af, at de orange igen kom foran 17-15 og 18-16 fik gæsterne igen indhentet føringen, og efter 40 minutter var kampen igen helt lige ved 19-19.

Odense Håndbold brugte dog kun tre minutter på igen at bringe sig foran med tre mål, efter en scoring af Sara Hald til 22-19. Og efter 48 minutters spil, udbyggede Mia Rej føringen til 25-20. Især den orange defensiv og en storspillende Tess Wester i målet var medvirkende til, at de orange kom foran med fem mål.

Men det slog ikke gæsterne fra Falster ud, der med to minutter tilbage reducerede til 26-25, efter de begyndte at spille 6-mod-7 i angrebsspillet. Og selvom Freja Cohrt scorede til 27-25, nåede Nykøbing Falster Håndboldklub at score to gange mere inden tiden løb ud, og dermed endte kampen uafgjort ved 27-27. Dermed deler de to hold pointene, og Pulje 2 er stadig helt tæt med tre hold med tre point hver.

Kampens topscorer blev Johanna Westberg med ni scoringer. Fra de orange blev det Lois Abbingh, der sendte bolden i mål flest gange med syv scoringer.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app