ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange indtager første plads efter tæt kamp mod Ajax København
21. januar 2021

De orange indtager første plads efter tæt kamp mod Ajax København

Odense Håndbold fightede sig til en sejr over Ajax København på 28-30, da de onsdag aften gæstede Bavnehøj Arena. Der var en rodet kamp, hvor holdene skiftedes til at være foran.

Onsdag aften havde Odense Håndbold årets første udebanekamp i Bavnehøj Arena, hvor de skulle op imod Ajax København. Inden opgøret havde de orange endnu ikke tabt en kamp i 2021, mens københavnerne stadig jagtede deres første point.

Ajax København kom godt fra start og udnyttede første angreb til at bringe sig foran 1-0. De orange havde svært ved at spille sig igennem det københavnske forsvar, første mål blev scoret på kontra af fødselaren, Freja Cohrt, som bringer odenseanerne på 1-1.

Odense Håndbold havde svært ved at spille sig til gode chancer, hvilket fik Ulrik Kirkely til at gå i 7 mod 6 efter 11 minutters spil. Dette resulterede i en scoring fra Mie Højlund i første angreb, 6-5 til de orange.
Ajax København var opmærksomme på, at de orange spillede uden målmand og straffede gæsterne med en scoring fra hurtig midte til 6-6. Odense Håndbold fortsatte i 7 mod 6, som gæsterne igen straffede og bragte sig foran med 7-6.

Første halvleg blev en halvleg, der var præget af mange tekniske fejl, som førte til mange kontramål fra begge hold. Det var derfor også en første halvleg, hvor stillingen skiftede mellem uafgjort og +1 til et af holdene. De to hold gik til pause ved stillingen 16-16.

Anden halvleg startede, hvor den sluttede. En teknisk fejl fra Odense Håndbold blev udnyttet af Ajax København med det samme, og hjemmeholdet kom foran 18-17. Sådan bølgede kampen frem og tilbage indtil det 47. minut, hvor de orange endelig fik slået et større hul til københavnerne, Mia Rej scorede til kampens første tre-måls føring 21-24 til Odense Håndbold.

Denne føring holdt de orange resten og kampen og kunne tage tilbage til Odense med en sejr på 28-30. De orange kunne tage to point med hjem og dermed indtage første pladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Kampens topscorer blev Stine Jørgensen fra Ajax København med syv mål, mens Mie Højlund og Mia Rej scorede seks mål hver for de orange.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app