ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange er semifinaleklar!
28. april 2021

De orange er semifinaleklar!

Det blev til en orange sejr på 30-23 over Aarhus United tirsdag aften, efter en flot anden halvleg af den orange trup. Dermed er de klar til semifinalen i Bambusa Kvindeligaen.

Tirsdag aften ventede endnu et spændende opgør for de orange, da de tog imod gæsterne fra Aarhus United i Sydbank Arena. Med en sejr kunne de orange sikre sig en plads videre til semifinalen, hvor også Aarhus United skulle bruge en sejr, hvis de ville bevare håbet om en semifinale.

Kampens første mål blev sat ind af Aarhus United på straffekast, men Odense Håndbold satte derefter tre mål ind i streg, og Mie Højlund bragte de orange foran 3-1. Men på trods af godt spil, havde de orange svært ved at få bolden i mål, og derfor udlignede gæsterne til 5-5 efter 11 minutters spil.

Herefter fulgtes de to hold ad, og der blev scoret skiftevis i begge ender. Og efter 24 minutter af kampen udlignede Lois Abbingh til 10-10, efter de orange havde været bagud 8-10.  Og lige netop Lois Abbingh havde rigtig godt gang i skudarmen, og det var også hende, der bragte de orange foran 12-11 efter 27,5 minut med hendes syvende scoring i første halvleg.

Den sidste scoring inden pausen blev sat ind i sidste sekund af Rikke Iversen, der gjorde, at de orange gik til pause foran med 14-13.

Anden halvleg startede som den første med en Aarhus United-scoring efterfulgt af tre orange scoringer. Dermed bragte Mie Højlund Odense Håndbold foran med 17-14 efter 37 minutter. Og med flot orange forsvars- og målmandsspil holdt de gæsterne fra at score i ni minutter, hvorefter føringen hed 18-14.

Et kvarter inde i halvlegen havde gæsterne kun scoret to gange, og derfor gik de i syv-mod-seks i angrebsspillet, for at få dæmmet op for den orange defensiv. Dette gav da også pote for midtjyderne, der fik lidt nemmere ved at finde vej til målet. Men de kunne samtidig ikke holde Odense Håndbold fra scoringer, og efter 50 minutters spil, bragte Nycke Groot de orange i front med 24-18.

Og efter to orange scoringer på et tomt Aarhus-mål, droppede gæsterne 7-mod-6 spillet igen, da stillingen hed 26-18 til Odense Håndbold. Denne føring satte de ikke over styr i de sidste minutter, og med koncentreret spil i begge ender endte det med en flot sejr til Odense Håndbold på 30-23.

Dermed er de orange klar til semifinalen i Bambusa Kvindeligaen.

Topscoreren i kampen blev Mathilde Neesgaard med ni scoringer. Fra de orange var det Lois Abbingh, der sendte bolden i mål flest gange med otte mål efterfulgt af Nycke Groot med syv mål.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app