ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange er i pokalfinalen efter forlænget spilletid
05. juni 2021

De orange er i pokalfinalen efter forlænget spilletid

Lørdag eftermiddag sikrede Odense Håndbold sig en plads i pokalfinalen efter et tæt opgør mod Herning-Ikast Håndbold, som skulle ud i forlænget spilletid, før der kunne findes en vinder. Her endte de orange med en samlet sejr på 30-28, og skal dermed spille pokalfinale mod Nykøbing Falster Håndboldklub i morgen, søndag.

Lørdag eftermiddag tog Odense Håndbold hul på sæsonens sidste kampe, med semifinalen i Santander Final4. Her skulle de op imod Herning-Ikast Håndbold i kampen om finalepladsen søndag.

De orange havde bestemt ikke glemt, hvordan man spiller håndbold i ugens løb. De startede flot ud med at komme foran 3-0 efter blot to minutter. Dette forspring fik gæsterne dog halet ind på igen bl.a. ved hjælp af 7-mod-6 spil. Og efter ni minutter var stillingen 5-4 til de orange.

Da der var spillet 14 minutter af kampen udlignede gæsterne til 7-7, men herefter fulgte fire orange scoringer, og tre minutter senere, lød den orange føring på 11-7, efter flot spil i begge ender af banen.

Det forspring fik gæsterne fra Herning-Ikast Håndbold endnu engang halet ind på, og da de reducerede til 12-10, kaldte Ulrik Kirkely til time out. Det hjalp gav dog ikke så meget, da Odense Håndbold stadig havde det svært i angrebsspillet. De orange fik ikke bolden i mål i de sidste ni minutter af første halvleg, og det gjorde, at gæsterne udlignede til 12-12, inden de to hold gik til pause.

Anden halvleg startede med den første Herning-Ikast-føring i kampen, efter de sendte bolden i mål til 12-13. Men kort efter satte Mie Højlund en stopper for den orange måltørke, hvor hun udlignede til 13-13 et minut inde i halvlegen.

Gæsterne fra Herning-Ikast Håndbold formåede dog at bringe sig foran igen, og efter 37 minutter, var de orange bagud 14-16, og nu var det Odense Håndbolds tur til at jagte føringen. I den jagt benyttede de sig bl.a. af 7-mod-6 spillet i angrebet.

De orange havde dog svært ved at få halet ind på den midtjyske føring, og da der var spillet 49 minutter, var de stadig bagud med to mål ved stillingen 19-21. Men med syv minutter tilbage af kampen lykkedes det Jessica Quintino at smide bolden i mål og få udlignet til 22-22.

Og kort efter kom de orange endelig foran i kampen igen efter en kontrascoring af Nycke Groot til 24-23. Men med 35 sekunder tilbage af kampen, udlignede Herning-Ikast Håndbold til 25-25, og efter et uudnyttet angreb fra de orange og en stor redning af Althea Reinhardt på et kontraløb, stod der stadig 25-25 på måltavlen efter de 60 minutter. Dermed skulle de to hold ud i forlænget spilletid for at afgøre kampen.

Efter de første fem minutter, var de orange foran 29-27 efter bl.a. tre scoringer af Lois Abbingh, og flere store redninger af Althea Reinhardt i målet.

I anden halvleg af forlænget spilletid, udbyggede de orange føringen til 30-27, inden gæsterne fik reduceret til 30-28, hvilket også blev kampens resultat. De orange er dermed klar til pokalfinalen søndag eftermiddag. 

I lørdagens første semifinalekamp vandt Nykøbing Falster Håndboldklub med et enkelt mål i sidste sekund over København Håndbold. Det bliver dermed falstringerne, som Odense Håndbold skal op imod i den direkte duel om pokalen. Kampen bliver vist på TV2, og du kan se med kl. 16, når kampen bliver fløjtet i gang.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app