ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange ender på andenpladsen i grundspillet
11. marts 2021

De orange ender på andenpladsen i grundspillet

Det blev en hård aften for Odense Håndbold, da de onsdag aften tog imod Viborg HK i Sydbank Arena i sidste spillerunde i Bambusa Kvindeligaen. Efter en hård start for de orange, halede de efter hele kampen, og gæsterne fra Viborg fandt storspillet frem. Dermed endte det med et nederlag på 21-33, og de orange ender på andenpladsen i gruppespillet.

Onsdag aften var der sidste spillerunde i grundspillet i Bambusa Kvindeligaen. Og dermed var der også dømt fuld spillerunde, hvor alle hold skulle i kamp. For Odense Håndbold stod den på topbrag mod Viborg HK i Sydbank Arena, hvor de orange skulle bruge enten en sejr eller et uafgjort resultat for at ende på førstepladsen.

Det var Viborg HK, der satte det første mål ind til 0-1, men kort efter udlignede Jessica Quintino i den anden ende til 1-1. Men herefter var det gæsterne, der havde overtaget i første del af kampen, hvor de efter fem minutter var foran 1-4, og fik Odenses bænk til at kalde til time out.

Resten af første halvleg halede de orange efter, hvor de havde svært ved at indhente den grønne føring. Efter 15 minutter spillet scorede Lois Abbingh på straffekast, og reducerede til 6-10. Og da haluret rundede 26 minutter, var gæsternes føring stadig på fire mål ved stillingen 9-13.

Med under et minut til pause havde de orange muligheden for at reducere forspringet til to mål, men et skud på stolpen og et tomt Odense-mål i den anden ende gjorde, at Viborg HK i stedet udbyggede føringen til 10-14 til pausen.

Anden halvleg startede ikke godt for de orange, hvor der gik mindre end ét minut før Nycke Groot, fik hendes tredje udvisning, og måtte dermed se resten af kampen fra sidelinjen. Og herefter havde de orange de svært især i angrebsspillet, hvor der til sidst ikke var mange spillere tilbage at råde over for Ulrik Kirkely.

Dermed udbyggede gæsterne fra Viborg HK lige så stille deres føring igennem halvlegen, hvor stillingen bl.a. gik fra 12-16 til 15-20. Og herefter kunne de orange slet ikke komme til afslutninger, og derfor scorede Viborg HK fem mål i streg, og efter 46 minutter udbyggede de føringen til 15-25.

Herefter var det bare at komme igennem resten af kampen, hvor Viborg HK bare havde tur i den, og hvor de orange sled for det. Derfor endte det med et stort nederlag til viborgenserne på 21-33 efter en svær kamp.

Dermed ender Odense Håndbold på en andenplads i Bambusa Kvindeligaen, og får to point med over i slutspillet.

Topscoreren i kampen blev Ida Marie Dahl fra Viborg HK med otte scoringer. Fra de orange var det Lois Abbingh der sendte bolden i mål flest gange med seks scoringer.

Hør, hvad Althea Reinhardt havde at sige efter kampen her: https://www.odensehaandbold.dk/videoer

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app