ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women’s EHF Cup: Spændende kamp endte med sejr
05. januar 2020

Women’s EHF Cup: Spændende kamp endte med sejr

Der var spænding til det sidste i Ungarn, da Odense Håndbold lørdag spillede sin første gruppekamp i Women’s EHF Cup mod ÉRD.

Lørdag stod den på kamp i Women's EHF Cup. Odense Håndbold havde taget turen til Ungarn, hvor ÉRD ventede i den første gruppespilskamp i den europæiske turnering.

Begge hold havde problemer med at finde vej til målet i de første minutter af kampen. Odense Håndbolds tre første forsøg blev til tre missere, og ÉRD blev de første til at komme på måltavlen. Tess Wester startede på mål og bød ind med fine redninger - også på straffekast. Der skulle gå fire minutter før Odense Håndbold sendte den første bold i netmaskerne.

Da der kom hul på målet, begyndte begge hold at komme til scoringer. Godt hjulpet på vej af Janurik i det ungarske må fik ÉRD skabt et lille hul ved stillingen 5-3. Tekniske fejl prægede Odense Håndbolds angrebsspil, og midtvejs i halvlegen var den ungarske tomålsføring intakt ved cifrene 7-5.

Tess Wester tog endnu engang fra i målet på straffekast og var medvirkende til, at Odense Håndbold fik udlignet ved 8-8. Med to gode scoringer bragte Odense Håndbold sig også foran 9-10 efter tyve minutters spil, men hjemmeholdet bed sig fortsat fast. En jævnbyrdig første halvleg sluttede dermed helt lige ved stillingen 12-12.

Der var fuld fart på i de første fem minutter i anden halvleg. Holdene skiftedes til at bytte mål og fulgtes fortsat tæt ad. Odense Håndbold fik dog skabet et lille hul ved cifrene 20-22, hvilket fik den ungarske bænk til at kalde tropperne sammen. ÉRD formåede at reducere og udligne minutterne efter, og med ti minutter tilbage var kampen stadig helt lige.

Nycke Groot bragte Odense Håndbold foran med halvandet minut tilbage. ÉRD fik dog hurtigt udlignet i den anden ende til 27-27, og dermed var der spænding helt til det sidste. Karen Brødsgaard tog timeout med 40 sekunder tilbage. I det efterfølgende angreb blev der dømt en angrebsfejl på Odense Håndbold, og ÉRD havde dermed mulighed for at afgøre kampen. ÉRD missede dog sin chance, Tess Wester reddede bolden og sendte den hurtigt i hænderne på Freja Cohrt. Med et sekund tilbage sendte venstrefløjen bolden i kassen, og Odense Håndbold vandt dermed opgøret med cifrene 27-28. Topscorer i kampen blev Nycke Groot med seks mål.  

Kort efter kampen fløj Odense Håndbold hjem fra Ungarn. Allerede tirsdag den 7. januar venter nemlig et nyt opgør, hvor Viborg HK kommer på besøg i den orange hule. Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det lige her. Næste kamp i Women's EHF Cup spilles på hjemmebane den 11. januar. Modstanderen er MKS Lublin S.A., og billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app