ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women’s EHF Cup: Sejr i sidste gruppekamp
10. februar 2020

Women’s EHF Cup: Sejr i sidste gruppekamp

Søndag spillede Odense Håndbold den sidste gruppekamp i Women’s EHF Cup mod polske MKS Lublin S.A. Selvom de orange kun havde ni spillere på holdkortet, endte kampen med en overbevisende sejr til Odense Håndbold.

Den sidste gruppekamp i Women’s EHF Cup blev for Odense Håndbolds vedkommende spillet søndag. De orange havde taget turen til Polen, hvor MKS Lublin S.A. ventede.

Odense Håndbold gik ind til kampen med få ressourcer. Kun ni spillere var til rådighed i kampen på grund af skader i truppen. Selvom MKS Lublin S.A. var de første på måltavlen, gjorde Ingvild Bakkerud det hurtigt til 1-1 i den anden ende. De første ti minutter af kampen var i det hele taget meget lige, hvor holdene skiftedes til at bytte mål.

Odense Håndbold bragte sig for første gang foran ved 6-7 efter en scoring af Ingvild Bakkerud, som også kort efter gjorde det til 6-8. Midtvejs i anden halvleg havde MKS Lublin S.A. mulighed for at bringe balance i målregnskabet. En teknisk fejl fra polakkerne og en kontrascoring til de orange bragte dog Odense Håndbold foran igen ved stillingen 8-10. Odense Håndbold holdt fast i føringen halvlegen ud, selvom MKS Lublin S.A. fik reduceret op til flere gange. Første halvleg sluttede med en scoring fra polakkerne i de sidste sekunder til pausestillingen 13-14 til Odense Håndbold.

Der gik ikke mange sekunder af anden halvleg før MKS Lublin S.A. udlignede til 14-14. Ingvild Bakkerud sørgede dog hurtigt for, at de orange igen kom foran med en scoring på gennembrud. Odense Håndbold øgede også føringen med to og tre mål, og de orange havde ikke tænkt sig at stoppe dér. MKS Lublin S.A. satte med et kvarter igen en scoring ind til 16-22 efter en længere målpause. De orange fortsatte fighten i både forsvar og angreb, og Althea Reinhardt bød ind med flere redninger i målet. En uvant bagkæde med Ingvild Bakkerud, Suzanne Bækhøj og Sara Hald havde succes med at fordele boldene, og med under ti minutter igen bragte Odense Håndbold sig foran med ti ved stillingen 18-28.

Sejren kom aldrig i fare, og Odense Håndbold vandt dermed den sidste gruppekamp over MKS Lublin S.A. med cifrene 33-20. Ingvild Bakkerud blev kampens topscorer med 12 mål.

Odense Håndbold ligger på førstepladsen i gruppe C og er videre til kvartfinalerne. Der trækkes lod til kvartfinalerne og semifinalerne i Women's EHF Cup den 11. februar. Du kan følge lodtrækningen her

De orange skal i krig igen på onsdag, når de møder Skanderborg Håndbold på udebane. Næste hjemmebane kamp er den 21. februar, hvor Horsens Håndbold Elite gæster den orange hule. Du finder dine billetter til denne kamp lige her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app