ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women's EHF Cup: Nederlag i første kvartfinale
01. marts 2020

Women's EHF Cup: Nederlag i første kvartfinale

Odense Håndbold spillede lørdag den første kvartfinale i Women's EHF Cup mod russiske Handball Club Lada.

Der var kvartfinale på programmet lørdag, da Odense Håndbold spillede kvartfinale i Women's EHF Cup mod Handball Club Lada i Rusland. Det var den første af to kvartfinaler, hvor det handlede om at skabe det bedste udgangspunkt for returopgøret.

Handball Club Lada blev det første hold på måltavlen. Stine Jørgensen gjorde det dog hurtigt til 1-1, og i de første minutter havde begge hold nemt ved at komme til skud og scoringer ude fra.

Ved stillingen 5-3 efter seks minutter fik Handball Club Lada dog skabt et lille hul, som skulle vise sig at blive større, som halvlegen skred frem. Russerne havde godt flow i angrebet og spillede sig nemt igennem det orange forsvar. Samtidig fik Odense Håndbold sværere ved at få bolden i kassen og havde mange fejlafleveringer, som Handball Club Lada udnyttede til kontrascoringer. Althea Reinhardt bød ind med en redning på straffe, men de orange havde svært ved at få angrebsspillet til at hænge sammen. Halvvejs inde i halvlegen stod der derfor 10-5 til Handball Club Lada.

Herefter fik Odense håndbold bedre styr på russerne og fik åbnet op for Handball Club Ladas forsvar. De orange fik pyntet på cifrene inden pausen og gik i omklædningsrummet kun bagud med et enkelt mål ved stillingen 15-14 til Handball Club Lada.

Anden halvleg startede ligesom den første med en scoring fra Handball Club Lada. Kort efter gjorde Mie Højlund det til 16-15, og da Althea Reinhardt tog endnu et straffe, havde Odense Håndbold mulighed for udligning. Muligheden udnyttede Ingvild Bakkerud, som gjorde det til 16-16.

Udligningen holdt dog ikke længe. Syv minutter inde i halvlegen havde Handball Club Lada skabt et hul på tre mål ved 19-16 efter en scoring på straffe. Det blev også til en firemålsføring ved 22-18 og en femmålsføring ved 23-18, og dermed var hjemmeholdets forspring fra midten af første halvleg igen en realitet.

Handball Club Lada spillede sig nemt igennem det orange forsvar, hvilket gav dårlige betingelser for Althea Reinhardt i målet. Russerne havde også succes med indspil til stregen, og selvom Ingvild Bakkerud gjorde sit til at presse Handball Club Lada, syntes det ikke at hjælpe på cifrene. Ved stillingen 28-23 og med 11 minutter tilbage tog Karen Brødsgaard timeout.

Odense Håndbold havde dog fortsat svært ved at få bolden i kassen, og med fem minutter igen stod der 31-24 til russerne. Det så svært ud for de orange, som dog mod slutningen af kampen fik sat en slutspurt ind. Odense Håndbold fik reduceret og pyntet på cifrene, og ved slutfløjt stod der derfor 31-28 på måltavlen. Handball Club Lada tog dermed første stik i kampen om at gå videre til semifinalen.

Det er den samlede målscore, der tæller, så Odense Håndbold har stadig gode muligheder for at afgøre det hele i returopgøret i hulen den 8. marts. De orange har brug for fuld opbakning på lægterne, så hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det lige her. Billetter koster kun 75 kr.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app