ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women’s EHF Cup: Første returopgør endte med nederlag
27. januar 2020

Women’s EHF Cup: Første returopgør endte med nederlag

Søndag spillede Odense Håndbold sit første returopgør i Women’s EHF Cup. Modstanderen var CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, og selvom kampen var meget lige, endte det med et nederlag til de orange.

Der var returopgør på programmet søndag, da Odense Håndbold ude mødte CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud.

Odense Håndbold startede kampen i angreb, og der gik ikke mange sekunder, før Mie Højlund kæmpede sig til et straffekast. Straffekastet blev desværre ikke omsat til mål. I den anden ende spillede rumænerne sig også til et straffe, som de imidlertid udnyttede, og dermed blev CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud de første på måltavlen.

Begge forsvar arbejdede godt, og både Althea Reinhardt og den rumænske målvogter Darly Zoqbi de Paula tog godt fra i målet. Det betød, at holdene fulgtes tæt ad, og efter 17 minutter var kampen helt lige ved stillingen 8-8. Ingvild Bakkerud bragte de orange foran 8-9, men rumænerne fik hurtigt udlignet i den anden ende til 9-9.

Mod slutningen af halvlegen brændte Odense Håndbold flere oplagte chancer – bl.a. igen på straffekast. CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud bragte sig foran 12-11 med små fem minutter tilbage af første halvleg. Odense Håndbold fik udlignet, men igen var rumænerne hurtige i den anden ende og scorede halvlegens sidste mål. Dermed gik de to hold til pause ved stillingen 13-12 til CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud.

I starten af anden halvleg fik CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud skabt et lille hul og gjorde det hurtigt 16-13. Odense Håndbold fik reduceret til 16-14 og havde også mulighed for at reducere yderligere på straffe, men også dette forsøg glippede for de orange. Rumænerne holdt dermed fast i føringen, og selvom Odense Håndbold hele tiden var lige i hælene på hjemmeholdet, kæmpede de orange med at få udlignet. Med 14 minutter igen lykkedes det dog for Freja Cohrt, der scorede på kontra til 19-19, efter Tess Wester greb et skudforsøg fra rumænerne.

De orange havde efterfølgende mulighed for at bringe sig foran. Mie Højlund kæmpede sig til et straffekast, men også denne gang og for fjerde gang i kampen fik Odense Håndbold ikke omsat straffekastet til et mål. Bolden havnede dog i orange hænder igen, og Nycke Groot spillede sig igennem til en åben chance og bragte Odense Håndbold foran 19-20.

Rumænerne gjorde det dog hurtigt til 20-20, og med yderligere tre scoringer skabte CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud igen et hul ned til de orange ved stillingen 23-20. I de sidste minutter fik de orange reduceret til 23-21 og 23-22, men CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud holdt fast i føringen kampen ud, og Odense Håndbold fik ikke lukket hullet til hjemmeholdet. Kampen endte 25-23 til CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, der med fire point ligger på tredjepladsen i gruppe C. Odense Håndbold fører stadig gruppen med seks point. Kampens topscorer blev Freja Cohrt, der nettede syv gange.

Næste kamp for de orange venter allerede på onsdag, hvor Odense Håndbold møder pokalmestrene fra Herning-Ikast Håndbold på udebane. Næste hjemmekamp er lørdag den 1. februar, hvor ÉRD kommer på besøg i den orange hule. Du kan stadig nå at komme med til kampen. Billetter købes lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app