ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Women’s EHF Cup: Bredden sikrede kvartfinale
02. februar 2020

Women’s EHF Cup: Bredden sikrede kvartfinale

Odense Håndbold sikrede lørdag eftermiddag kvartfinalen i Women’s EHF Cup efter en sejr over ungarske ÉRD. Det var en direkte kamp om førstepladsen i gruppespillet, og den orange trup var mødt op med tålmodigt og disciplineret spil. Hhele bænken blev brugt, og alle bidrog til en flot sejr på 31-24 over det ungarske storhold.

Af Nadja Bloch

Lørdag eftermiddag var det Women’s EHF Cup, som var programmet for Odense Håndbold, der tog imod det ungarske hold ÉRD. Det var en direkte kamp om førstepladsen i gruppen, og med en sejr kunne den orange trup sikre sig en plads i kvartfinalen. Derfor var der også mødt 1.507 veloplagte tilskuere op til mødet, som sammen med Inferno skabte gode rammer for de orange på banen.

Det blev gæsterne fra Ungarn, som kom bedst fra start, hvor de efter knap fire minutter scorede til 0-3. Odense Håndbold skulle dog kun bruge yderligere to minutter, før Trine Østergaard udlignede til 3-3, og senere var det Freja Cohrt, som bragte de orange foran 4-3.

Herefter fik de orange godt fat i defensiven, hvor ungarerne havde svært ved at løse 5-1-forsvaret med Nadia Offendal fremme, hvilket også resulterede i kontramål i den anden ende. Netop kontrascoringerne var der mange af fra Odense Håndbolds side i den sidste del af halvlegen, hvilket også var medvirkende til, at de orange gik til pause foran 16-9.

Anden halvleg startede med to Odense-scoringer, hvor Ingvild Bakkerud sendte bolden i nettet til 18-9. Lidt inde i halvlegen begyndte fejl i angrebet at snige sig ind i det orange spil, og dermed fik gæsterne reduceret til 21-17 og senere til 24-21.

Dette var dog det tætteste, de ungarske gæster kom på hjemmeholdet i anden halvleg, for med to hurtige kontrascoringer af Trine Østergaard trak de orange igen fra til 26-21. Herefter kørte Odense Håndbold stille og roligt sejren i land med sikkert spil, hvor mange spillere brillerede i både forsvars- og angrebsspillet, og hvor hele bænken blev brugt. Alle bidrog til en sejr på 31-24 over det ungarske hold.

Den store bredde i kampen ses også på topscorerlisten, hvor både Trine Østergaard, Mie Højlund og Ingvild Bakkerud scorede flest mål for Odense Håndbold med seks mål hver. Med sejren er Odense Håndbold sikker på førstepladsen i gruppen og dermed også kvartfinalen i Women’s EHF Cup.

Næste opgave for de orange venter allerede på onsdag den 5. februar, hvor Silkeborg-Voel KFUM gæster den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app