ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Topopgør endte med storsejr til de orange
19. november 2020

Topopgør endte med storsejr til de orange

Der var lagt op til topopgør onsdag aften, da Odense Håndbold skulle op imod Viborg HK i Vibocold Arena. Det blev en spændende og tæt første halvleg, men de orange fik styr på Kristina Jørgensen og co. i anden halvleg og fik en storsejr på 23-32 med hjem til Odense.

Odense gav bolden op, men Viborg HK var godt forberedt i defensiven fra start, og Anna Kristensen pillede første skud fra Mie Højlund. I den anden ende af banen brugte viborgenserne lang tid på at bygge angrebet op, Line Haugsted kom til en fin chance, men sendte bolden over mål. Første mål i kampen blev scoret af Moa Höghdahl, som smed bolden helt op i trekanten og bragte Viborg på 1-0.

De orange kom på måltavlen efter 4 minutter, da Nycke Groot gjorde det til 1-1 på en kontrascoring. De næste minutter stod der Viborg på bolden, og de grønne var foran med 4-2 efter 7 minutters spil. Anne Cecilie La Cour udlignede til 6-6 efter 13 minutter, hvorefter de to hold fulgtes godt ad. Odense tog første timeout efter 16 minutters spil ved stillingen 9-8, og Sara Hald bragte efterfølgende de orange på 9-9. Næste angreb spillede Viborg HK for en føring, men Althea Reinhardt tog i første omgang skuddet fra en velspillende Moa Höghdahl og lige efter en opsamler fra Maria Fisker.

Odense Håndbold og Viborg HK var jævnbyrdige resten af første halvleg, hvor de skiftedes til at bytte mål og går til pause ved stillingen 14-14. Det var en første halvleg med en masse fart, men samtidig et Odense hold, der formåede at holde Kristina Jørgensen fuldstændig under kontrol.

Da anden halvleg blev fløjtet op, var det et oplagt Odense hold, som startede i forsvaret. Viborg lagde ud med at tabe bolden, hvorefter Freja Cohrt bragte de orange foran for første gang i kampen til stillingen 14-15. Moa Høghdahl udlignede kort efter til 15-15, men for anden gang i træk bragte Freja Cohrt Odense Håndbold foran til stillingen 15-16. I den anden ende kunne Viborg ikke få bolden inden for rammen, hvilket Lois Abbingh straffede og bragte Odense Håndbold foran med 15-17. Viborg HK spillede herefter 7 mod 6, men Carin Strömberg sendte bolden forbi mål, hvilket resulterede i scoring af Lois Abbingh, som bragte Odense Håndbold foran med 3 mål.

Dette fik Jakob Vestergård til at tage sin anden timeout kun fem minutter inde i anden halvleg. Viborg HK kom herefter godt igen, og Line Haugsted scorede 20-21, hvorefter de orange havde en scoringspause på otte minutter. Ulrik Kirkely tog efterfølgende sin anden timeout, og da Odense Håndbold går på banen igen, blev det med en hurtig scoring fra Nycke Groot, der bragte de orange foran 20-22. Næste angreb smed Line Haugsted bolden i hænderne på Freja Cohrt, som bragte Odense håndbold foran med 20-23. Efter tre måls føringen så odenseanerne sig ikke tilbage, men udbyggede føringen som minutterne gik.

Viborg HK tog sin sidste timeout efter 50 minutters spil, da der stod 21-25 til Odense Håndbold. Da hjemmeholdet var tilbage på banen, smed de bolden væk, og Nycke Groot kunne gøre det til 21-26 på en kontrascoring. Herefter lukkede Althea Reinhardt ned i målet og forhindrede Viborg HK i at score i otte minutter. Dette udnyttede Mie Højlund og bragte Odense foran med ti mål efter 56 minutters spil til stillingen 21-31. I kampens sidste minutter fik Rikke Iversen en to minutters udvisning, hvilket gav Viborg HK mulighed for at pynte lidt på resultatet. Marie Fisker scorede til 22-31 med to minutter igen, og da Rikke Iversen skulle tilbringe resten af kampen på bænken, gav det spilletid til Kamilla Larsen i angrebet. Hun scorede sit første mål i sæsonen og bragte Odense Håndbold på 22-32. Majbritt Toft-Hansen fik afværget et ti måls nederlag med 30 sekunder igen og scorede til slutresultatet 23-32.

Odense Håndbold endte med en overraskende storsejr over Viborg HK på ni mål og er nu ubesejret i 11 ligakampe i træk.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app