ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To point på kontoen
06. februar 2020

To point på kontoen

Odense Håndbold sikrede onsdag aften en sejr over Silkeborg-Voel KFUM på 30-28. Det blev en kamp, hvor den orange trup var presset på ressourcer på grund af skader og sygdom, og hvor udeholdet hele tiden kom med taktiske modtræk. En stærk start på anden halvleg var dog nok til at sikre sejren til hjemmeholdet.

Af Nadja Bloch

Onsdag aften var 1.734 tilskuere mødt op til opgøret mellem Odense Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM i Odense Idrætshal. Det var et opgør mellem HTH Ligaens nummer fire og nummer seks, og hvor Silkeborg-Voel KFUM kun havde fire point op til de orange.

Det var Odense Håndbold, som kom bedst fra start i opgøret. Efter fem minutter scorede Mie Højlund til 3-0, og netop Mie Højlund gjorde ondt på midtjyderne. Silkeborg-Voel KFUM valgte derfor at gå frem og mandsopdække Odenses nummer 32. Dette kunne dog ikke stoppe det flotte orange spil i angrebet, hvor der så blev mere plads til bl.a. Ingvild Bakkerud, som scorede sit fjerde mål efter 18 minutter til stillingen 12-10.

Odense Håndbold fik dog ikke trukket fra gæsterne, som få minutter senere udlignede til 13-13 efter et par fejl i den orange offensiv. Herefter fulgte dog fire Odense-scoringer i streg, hvor Suzanne Bækhøj med en scoring fra venstre fløj bragte de orange foran 17-13 med to minutter til pause. Det blev til en enkelt scoring mere fra de gæsterne, og de to hold gik dermed til pause ved stillingen 17-14 til Odense Håndbold.

Anden halvleg startede også godt for de orange, som bragte sig foran 20-15 med en scoring af Mie Højlund. Herefter tog Silkeborg-Voel KFUM en timeout, hvorefter gæsterne begyndte at dække offensivt med flere mandsopdækninger. I den anden ende benyttede midtjyderne sig også af 7-mod-6 spil, og disse taktiske træk samt en skadet Mie Højlund gjorde, at Silkeborg-Voel KFUM fik halet lige så stille ind på Odense Håndbold. Med kun to bagspillere til rådighed og et offensivt Silkeborg-forsvar var det ikke nemt for det orange angrebsspil, og derfor scorede udeholdet til 28-26 med to minutter tilbage af kampen. Trods udfordringer, hvor både Sara Hald og Suzanne Bækhøj måtte hjælpe til som bagspillere, kørte Odense Håndbold en sejr hjem på 30-28.

Topscorer i kampen blev Silkeborg-Voel KFUMs Mathilde Sørensen med otte scoringer. Odense Håndbolds topscorere blev Ingvild Bakkerud og Mie Højlund, som hver nettede syv gange.

Næste opgave for de orange venter på søndag, når Odense Håndbold spiller sidste gruppekamp i Women’s EHF Cup ude mod MKS Lublin S.A. Næste hjemmebanekamp er den 21. februar, hvor Horsens Håndbold Elite gæster den orange hule. Du kan købe billetter til denne kamp lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app