Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To point i Randers
16. januar 2020

To point i Randers

Det blev til en sejr onsdag, da Odense Håndbold på udebane mødte Randers HK. Selvom hjemmeholdet fulgte godt med et stykke inde i kampen, trak de orange fra og sikrede de to point.

Onsdag var der kamp på programmet igen for Odense Håndbold, der havde taget turen til Jylland, hvor Randers HK ventede i 16. spillerunde i HTH Ligaen.

Odense Håndbold blev de første på måltavlen, men Randers HK fulgte hurtigt trop. I det hele taget startede de første minutter af kampen meget lige, og de to hold fulgtes tæt ad. Når Odense Håndbold bragte sig foran, fik hjemmeholdet hurtigt udlignet i den anden ende, og efter ti minutter var stillingen ved 6-6. Althea Reinhardt gjorde en god figur i målet og stod med en redningsprocent på godt 50% efter det første kvarter.

De to hold fulgtes ad indtil stillingen 14-14, men herefter begyndte de orange at trække fra. Randers HK blev ramt af to udvisninger i halvlegens sidste minutter, hvilket Odense Håndbold udnyttede til at få skabt et hul. Få sekunder før pausefløjt sendte Trine Østergaard sin femte scoring i kassen til 14-18.

I anden halvleg blev Odense Håndbold igen de første på måltavlen. Hjemmeholdet fik først scoret sit første mål godt seks minutter inde i halvlegen, hvor de fik reduceret til 15-20. Odense Håndbold trak stille og roligt fra kronjyderne og slækkede ikke på kræfterne. I anden halvleg så de orange sig altså ikke tilbage, og efter 60 minutter var sejren i hus med cifrene 25-34 til Odense Håndbold. Topscorer i kampen blev Stine Jørgensen med syv mål på lige så mange forsøg.

Odense Håndbold spiller kamp igen på søndag, når CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud gæster den orange hule. For bare 75 kr. kan du komme med til kamp. Billetter købes lige her.