ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To point i Frederiksberg Hallerne
04. november 2020

To point i Frederiksberg Hallerne

Tirsdag krydsede Odense Håndbold klinger med København Håndbold i Frederiksberg Hallerne. Det var en jævnbyrdig kamp mellem de to hold, men opgøret endte med en orange sejr.

De orange drog tirsdag mod hovedstaden, hvor København Håndbold ventede i 11. runde af Bambusa Kvindeligaen.

Odense Håndbold startede med bolden, men københavnerne stod godt i forsvaret, og de orange fik derfor ikke omsat angrebet til mål. Det gjorde København Håndbold dog heller ikke i den anden ende af banen, og kampens første mål kom derfor først i kassen efter tre minutter ved en scoring af Helena Elver. Hjemmeholdet kom på måltavlen efter fem minutter og gjorde det til 1-1. Odense Håndbold bragte sig foran 1-3 efter en kontrascoring af Ayaka Ikehara, men Mia Rej reducerede dog hurtigt i den anden ende til 2-3, hvilket var et godt billede på de første minutter af kampen. Holdene var jævnbyrdige og skiftedes til at bytte mål.

Da København Håndbold gjorde det til 6-6, kaldte Ulrik Kirkely tropperne sammen. De orange blev efterfølgende ramt af en udvisning, og hjemmeholdet sendte bolden i et tomt mål ad to omgange. Halvvejs inde i halvlegen bragte København Håndbold sig foran med tre ved stillingen 10-7. Der gik dog ikke længe før, Odense Håndbold var tilbage på sporet. Efter en længere orange målpause reducerede Sara Hald til 11-8, og kort efter sørgede Anne Cecilie La Cour for udligning ved stillingen 12-12. Dermed var kampen igen helt lige.

Odense Håndbold fik slået et hul på tre mål ved stillingen 12-15 kort før pausen og havde også mulighed for at bringe sig foran med fire, inden turen gik i omklædningsrummet. København Håndbold fik dog sat et enkelt mål ind, inden fløjten lød, og dermed gik de to hold til pause ved stillingen 13-15.

I de første minutter i anden halvleg blev København Håndbold ramt af to udvisninger. Det gav muligheder i angrebet til Odense Håndbold, og fem minutter inde i halvlegen stod der 14-18 på måltavlen til de orange, hvilket fik københavnerne til at tage timeout. Der gik ikke mange minutter, før Helena Elver bragte de orange foran med fem ved stillingen 16-21. Hjemmeholdet havde dog ikke tænkt sig at give op. København Håndbold reducerede 20-22 og gjorde det også til 21-22 med et kvarter tilbage. 

Kampen bølgede frem og tilbage i de efterfølgende minutter, og med ti minutter tilbage stod der 22-24 på måltavlen efter en periode med fejl fra begge hold. Odense Håndbold fik to minutter senere bragt sig foran med tre ved stillingen 22-25, og Freja Cohrt gjorde det også til 22-26, inden københavnerne reducerede til 23-26 på straffekast. Hjemmeholdet forsøgte at vende kampen ved at spille syv mod seks, men Odense Håndbold sendte bolden i et tomt mål og gjorde de til 23-27 med fire minutter tilbage af kampen.

Opgøret endte med en femmålssejr til de orange med cifrene 24-29, og Odense Håndbold hentede dermed sin tiende ligasejr på stribe.   

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app