ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sejr over Ajax København
09. september 2020

Sejr over Ajax København

Odense Håndbold spillede sig til en sejr over Ajax København på 26-19, da de tirsdag aften tørnede sammen i Sydbank Arena. Det var en kamp, hvor de orange viste flot spil i begge ender af banen, og hvor sejren aldrig helt var i fare.

Tirsdag kunne Odense Håndbold endelig invitere til hjemmekamp igen i Sydbank Arena, da de tog imod Ajax København. Inden opgøret havde de orange indkasseret fire point, mens københavnerne havde et enkelt point på kontoen.

Odense Håndbold kom stærkt fra start i kampen, hvor Helena Elver og Freja Cohrt med to hurtige scoringer gjorde det til 2-0. Generelt fungerede angrebsspillet rigtig godt for de orange, som spillede sig igennem til mange gode chancer, som blev udnyttet til scoringer.

Freja Cohrt udbyggede efter otte minutters spil føringen til 6-2, og med en velspillende Tess Wester i det orange mål, havde de orange også godt gang i kontrafasen. Ayaka Ikehara øgede føringen til 9-3 efter en scoring på netop kontra.

Herefter fik gæsterne fra Ajax København lidt mere succes i angrebet. De fik især åbnet op for langskuddene og reducerede derfor en smule til 10-6 efter knap 18 minutters spil.

I de efterfølgende minutter sneg der sig fejl ind i begge ender af banen, og det betød en fire minutters scoringspause i kampen. De to hold fik dog gang i målene igen og gik dermed til pause ved stillingen 15-10 til Odense Håndbold.

Odense Håndbold havde brugt pausen godt og begyndte anden halvleg stærkt i begge ender. Dermed gik der mere end syv minutter, før gæsteholdet scorede sit første mål, og på det tidspunkt havde de orange bragt sig foran 19-10.

Dette fik Ajax Københavns cheftræner til at trykke på den grønne timeout-knap. Det fik en smule mere gang i de gæsternes angrebsspil, og efter 41 minutter havde de reduceret til 20-14.

Sejren kom dog aldrig helt i fare, og det tætteste københavnerne kom på de orange var ved stillingen 24-19. Odense Håndbold kørte dermed sejren sikkert i land og gik fra banen med en sejr på 26-19 over Ajax København. Topscorer i kampen blev Freja Cohrt med otte mål.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app