ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sejr i Holstebro
05. marts 2020

Sejr i Holstebro

Odense Håndbold tog hul på 23. spillerunde onsdag, da de orange på udebane mødte ligaens nummer 11, TTH Holstebro. Hjemmeholdet kom godt fra start, men det var Odense Håndbold, som tog sejren og de to point.

Onsdag var der igen kamp i HTH Ligaen. Odense Håndbold havde taget turen til Jylland, hvor TTH Holstebro ventede i 23. spillerunde.

Første halvleg mellem de to hold bølgede frem og tilbage. De første par minutter fulgtes de to hold pænt ad, men herefter fik TTH Holstebro slået et hul ned til de orange. Efter fire minutter var stillingen 6-2 til hjemmeholdet. Odense Håndbold brændte mange chancer på Ditte Vind, som stod godt i TTH-målet, og de orange manglede timing i angrebet.

Heldigvis for Odense Håndbold lavede TTH Holstebro også fejl. De orange fik rettet op på angrebet og bragte sig foran 8-9 efter godt 19 minutters spil. Det fik TTH-træneren til at kalde tropperne sammen, og snakken med spillerne gjorde, at TTH Holstebro igen fik styr kampen. Fire minutter senere gjorde hjemmeholdet det til 11-9 efter en scoring fra Lærke Christensen, som i det hele taget gjorde ondt på Odense Håndbold i første halvleg. De orange formåede at holde føringen nede med to mål, inden pausefløjten lød, og de to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 15-13 til TTH Holstebro.

Odense Håndbold var først på måltavlen i anden halvleg. Nycke Groot gjorde det hurtigt til 15-14, og som halvlegen skred frem fik de orange kæmpet sig tilbage. Nadia Offendal bragte Odense Håndbold foran 18-19 ni minutter inde i kampen, og selvom TTH Holstebro i første omgang fik elimineret føringen, fik Odense Håndbold stille og roligt kontrol over kampen.

De orange slog et lille hul ved stillingen 19-21 efter en fejl og afbrænder fra TTH Holstebro. Føringen blev øget til 19-22 efter en scoring af Stine Jørgensen. Derefter opstod der fejl fra begge hold, men hjemmeholdet kom aldrig tættere på Odense Håndbold. De orange vandt kampen 26-22 og kunne dermed tage de to point med hjem til Fyn. Topscorer i kampen blev Lærke Christensen med syv mål. Orange topscorer blev Nadia Offendal, som nettede seks gange.

Næste opgave for Odense Håndbold venter allerede på søndag, og det er en stor en ad slagsen. De orange spiller den sidste og afgørende kvartfinale mod Handball Club Lada, hvor kun en sejr tæller. Der er stadig ledige pladser i hallen. Køb dine billetter til kampen her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app