ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Orange sejr efter intens og tæt fight
16. september 2020

Orange sejr efter intens og tæt fight

Tirsdag stod den på ligakamp. Odense Håndbold mødte Nykøbing F. Håndboldklub i femte runde af Bambusa Kvindeligaen.

Tirsdag var der kamp på programmet i Bambusa Kvindeligaen, da Odense Håndbold på udebane mødte Nykøbing F. Håndboldklub, der hungrede efter en sejr efter tre nederlag på stribe i ligaen.

Odense Håndbold startede med bolden, men første angreb blev ikke omsat til mål. I stedet susede Nykøbing F. Håndboldklub ned i den anden ende af banen og bragte sig foran 1-0. Hjemmeholdet kom også på 3-1, men herefter fik de orange åbnet Nykøbing-forsvaret med blandt andet gode gennembrud. Syv minutter inde i kampen var Odense Håndbold foran 4-5. 

Louise Egestorp i Nykøbing-målet tog dog godt fra, hvilket var medvirkende til, at hjemmeholdet spillede sig til fine kontrascoringer. Nykøbing F. Håndboldklub udlignede til 6-6 efter godt 12 minutters spil. Lærke Nolsøe bragte også hjemmeholdet foran 7-6, men Malene Aambakk fik hurtigt bragt balance i regnskabet og gjorde det til 7-7. Holdene fulgtes tæt ad resten af halvlegen og skiftedes til at sende bolden i netmaskerne. Kort før pausen fik Nykøbing F. Håndboldklub dog skabt et lille hul ved stillingen 14-12, og selvom Odense Håndbold havde muligheden for at udligne i de sidste sekunder af første halvleg, gik de to hold i omklædningsrummet ved stillingen 15-14 til Nykøbing F. Håndboldklub.

Odense Håndbold fik udlignet ved anden halvlegs start efter en kontrascoring af Nycke Groot, som også bragte de orange foran 15-16. Efter en redning af Tess Wester og endnu en scoring af Nycke Groot var det Odense Håndbolds tur til at skabe et lille hul ved stillingen 15-17.

Først fire minutter inde i halvlegen fik Nykøbing F. Håndboldklub gang i målene. Louise Egestorp markerede sig igen med flotte redninger, hvilket gjorde, at hjemmeholdet hurtigt fik elimineret den orange føring og i stedet bragte sig foran. Efter 37 minutters spil og fire Nykøbing-mål i træk kaldte Ulrik Kirkely til timeout ved stillingen 19-17.

Odense Håndbold kom efterfølgende til flere gode chancer, men Louise Egestorp lukkede af i målet. Det blev til en lang scoringspause for de orange, hvilket betød, at Nykøbing F. Håndboldklub kom foran 21-17. Heldigvis for Odense Håndbold viste Tess Wester også storspil og sørgede for at holde de orange inde i kampen. Et brændt straffekast og to udvisninger til Nykøbing F. Håndboldklub gjorde det ikke nemmere for hjemmeholdet, og med fem minutter igen udlignede Nycke Groot til 25-25.

De sidste minutter af kampen var hektiske, men det blev dog Odense Håndbold, der hev sejren i land med cifrene 26-28. Topscorer i kampen blev Nycke Groot, der nettede ni gange. Topscorer for Nykøbing F. Håndboldklub blev Dione Housheer, der scorede otte mål.

Næste opgave for Odense Håndbold venter allerede på lørdag, hvor de orange på udebane møder SCM Ramnicu Valcea i anden runde af DELO EHF Champions League. Du kan se kampen på TV3 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app