ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Vigtig kamp venter for de orange
13. oktober 2020

Optakt: Vigtig kamp venter for de orange

Der er en svær kamp i vente, når Odense Håndbold tager imod Herning-Ikast Håndbold onsdag aften i ottende runde af Bambusa Kvindeligaen. De orange har blot to point mere end midtjyderne i toppen af tabelregnskabet, så der bliver hård kamp om sejren og de vigtige point.

Onsdag er der to vigtige point på højkant, når Bambusa Kvindeligaens nummer tre møder nummer fire. Odense Håndbold får besøg af Herning-Ikast Håndbold. Lige nu er der kun to point, der skiller de to hold, og i en tæt top i Bambusa Kvindeligaen er en sejr vigtig for begge hold.

Herning-Ikast Håndbold har ligesom Odense Håndbold fået en god start på sæsonen 2020-2021. Midtjyderne har haft nogle store sejre i de fem første opgør, hvor de blandt andet har vundet 36-20 over Silkeborg Voel KFUM, 33-21 over Randers HK og 26-15 over København Håndbold. De to seneste kampe i Bambusa Kvindeligaen er dog endt med nederlag, hvor Herning-Ikast Håndbold har tabt til henholdsvis Viborg HK med 29-26 og Team Esbjerg med 36-33.

I de seneste sæsoner har de orange haft mange tætte og intense opgør mod midtjyderne. I de to interne opgør fra sidste sæson delte Odense Håndbold og Herning-Ikast Håndbold sejrene. Det første opgør vandt Herning-Ikast Håndbold med cifrene 26-24, og i anden omgang kunne de orange hive en sejr hjem på 30-26.

På holdkortet hos Herning-Ikast Håndbold finder man blandt andet den målstærke Stine Skogrand, som på nuværende tidspunkt med 53 mål er topscorer i Bambusa Kvindeligaen. På målvogterpositionen står den midtjyske klub også stærkt med Jessica Ryde og den rutinerede Sabine Englert.

Derudover råder holdet også over den tidligere Odense-spiller Ingvild Bakkerud, som har spillet en fin sæson indtil videre, og som har smidt bolden i mål 38 gange, hvilket gør hende til den anden mest scorende spiller på Herning-Ikast-holdet i denne sæson.

Det er uden tvivl en svær kamp, der venter de orange onsdag aften. Opgøret spilles i Otterup Idrætscenter, da der afvikles Denmark Open i Sydbank Arena. Kampen fløjtes i gang kl. 20.00 og kan ses live på TV 2 Play. Den kan også følges live på Tophaandbold.dk.

Livescore Tophaandbold.dk

Til kampen i morgen trækker Odense Håndbold og Herning-Ikast Håndbold igen i de lyserøde Bambusa-strømper for at sætte fokus på brystkræftsagen. I forhallen til kampen sælger vi de lækre strømper, så du også har mulighed for at støtte. 

Kommer du ikke i hallen, kan du læse mere om, hvordan du får fingrene i strømperne herunder.

Køb dine Bambusa-strømper her 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app