ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Lørdag skydes Bambusa Kvindeligaen i gang
21. august 2020

Optakt: Lørdag skydes Bambusa Kvindeligaen i gang

Lørdag skal første ligakamp i sæson 2020-2021 spilles i Sydbank Arena, når Odense Håndbold tager imod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg. Kampen kan ses live på TV 2 fra kl. 16.00.

Lørdag eftermiddag løber de orange på banen i Sydbank Arena i den første ligakamp i sæsonen 2020-2021. Her skal de op imod mestrene fra Team Esbjerg, som har vundet ligaen de sidste to sæsoner, og der er altså lagt op til en hård og spændende kamp i første runde af Bambusa Kvindeligaen.

Modstanderholdet Team Esbjerg må i denne sæson undvære to af sine profiler. Stjernespilleren Estavana Polman pådrog sig i optakten til ligastarten en korsbåndsskade og er ude resten af sæsonen. Ude sidder også den tidligere landsholdsspiller Line Jørgensen (nu Line Myers), som er i lykkelige omstændigheder, og for blot få par dage siden fik vestjydernes stærke, norske stregspiller Vilde Mortensen Ingstad et brud på kæben og en beskadiget tand. Derfor må også hun sidde over i den første kamp.

Team Esbjerg står dog stadig stærkt med flere danske og norske landsholdsspillere på holdkortet. Holdet råder også over den tidligere Odense-spiller Mette Tranborg, som er kommet tilbage efter en længere skadespause.

Om lørdagens kamp fortæller cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Vi vil gerne komme ud til kampen og vise en masse gejst fra starten og komme med det rette udtryk. Det har været vigtigt for os i opstarten, og det bliver også rigtig vigtigt her i kamp ét. Så er der selvfølgelig også nogle taktiske og faglige ting, som skal spille, og der håber jeg på, at vi kan udfordre et rigtig godt hold som Team Esbjerg.”

Ulrik Kirkely fortsætter: ”Vi glæder os helt vildt til at skulle møde Esbjerg i åbningskampen. Det er altid godt at blive målt mod de dygtigste, og jeg håber på, at det bliver et brag af en kamp.”

På grund af COVID-19 er det ikke muligt at købe billetter til kampen. Heldigvis kan du heppe på Odense Håndbold hjemme fra stuen, når TV 2 viser kampen, som bliver fløjtet i gang kl. 16.10.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app