ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Kampen om førstepladsen
28. december 2020

Optakt: Kampen om førstepladsen

Spillerne er igen tilbage i Odense Håndbold og den danske liga, hvor vi tager hul på anden halvdel af sæsonen med et topopgør mod Team Esbjerg. De orange jagter revanche efter det blev til et stort nederlag i det første opgør tilbage i august måned. Samtidig kan vinderen af opgøret indtage førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Tirsdag aften tager vi hul på anden halvdel af 20/21 sæsonen i Bambusa Kvindeligaen. Vi ligger ud med et opgør om førstepladsen mod Team Esbjerg, som lige nu ligger med et enkelt point foran Odense Håndbold og dermed indtager førstepladsen, men med en sejr kan de orange overhale vestjyderne og overtage den eftertragtede plads i toppen af tabellen.

Det første opgør mellem de to hold endte med et stort nederlag til de orange på 22-32. Her var det især den tidligere Odense-spiller Mette Tranborg, der gjorde ondt på Odense Håndbold, hvor hun sendte bolden i mål ni gange i opgøret.

Det er også Mette Tranborg, der er sæsonens topscorer for Team Esbjerg med 56 scoringer indtil videre i Bambusa Kvindeligaen. Hun er dog skarpt efterfulgt af Marit Røsberg Jacobsen, der har sendt bolden i mål 55 gange i sæsonen.

Hvis man kigger på assistspillet hos Team Esbjerg, er det Sonja Frey, der topper listen. Hun ligger lige nu nummer to på den samlede liste i Bambusa Kvindeligaen, hvor hun har leveret 59 målgivende assists.

Der bliver altså nok at se til, når de orange drager til Esbjerg i morgen i kampen om to point og førstepladsen.

Om tirsdagens kamp siger cheftræner for Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Esbjerg har igennem hele første halvdel af sæsonen udvist stor stabilitet. En stabilitet de har bygget op over flere sæsoner. Så jeg forventer en tæt kamp med mange intense dueller. Det bliver vigtigt, at vi hurtigst muligt kommer tilbage til vores koncept, og viser os selv, at vi kan videreføre den kvalitet, vi overvejende har spillet med i hele sæsonen og især i november måned.

Og så glæder vi os til som hold at blive samlet igen efter EM-slutrunden. De tilbageværende spillere har trænet godt her i landsholdspausen, så vi er klar til en spændende udfordring i Esbjerg i morgen. ”
Kampen bliver fløjtet i gang tirsdag kl. 20.00, og du kan se kampen live på TV2 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app