ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Horsens Håndbold Elite på besøg i den orange hule
22. september 2020

Optakt: Horsens Håndbold Elite på besøg i den orange hule

Onsdag aften er der kamp i Sydbank Arena, når Odense Håndbold skal op imod Horsens Håndbold Elite i sjette runde i Bambusa Kvindeligaen.

Onsdag er der igen kamp i den orange hule, når Odense Håndbold er tilbage i Bambusa Kvindeligaen, hvor de i sjette runde tager imod Horsens Håndbold Elite.

Gæsterne fra Horsens endte i sidste sæson på en 12. plads med otte point i 23 kampe. Dermed undgik Horsens Håndbold Elite lige præcis nedrykning til 1. division. Odense Håndbold havde da også gode erfaringer mod Horsens Håndbold Elite i sidste sæson, hvor det blev til to sejre ud af to mulige med cifre på henholdsvis 22-37 og 23-17.

Siden sidste sæson er der blevet skiftet godt ud i Horsens-truppen, som tæller syv nye spillere, herunder blandt andet den tidligere Odense Håndbold-spiller Susanne Madsen. Horsens Håndbold Elite har også hentet højre fløjen Daniela Gustin, som spiller på det svenske landshold, samt Trine Knudsen, som i sidste sæson blev topscorer for TTH Holstebro

En af de spillere, som er genganger fra sidste sæson, er holdets topscorer Melissa Petrén, som også netop er udtaget til det svenske landshold. I sæsonen 2019-2020 endte hun på en fjerdeplads på topscorerlisten for kvindeligaen efter at have smidt bolden i mål 111 gange.

På trænerbænken har Horsens Håndbold Elite en erfaren herre i Lars Frederiksen, som tidligere har været træner for Team Esbjerg samt KIF Koldings herrehold.

Om onsdagens kamp udtaler cheftræner Ulrik Kirkely: ”Horsens har fået stablet et spændende hold på benene med mange nye spændende spillere på holdkortet. Sammen med Melissa Petrén, som spillede en flot sæson før sommerferien, ser de noget stærkere ud end sidste år. Derfor tager vi også opgaven meget seriøst. Jeg tror, det bliver en svær kamp, og vi kommer til at skulle slide meget for tingene.”

Ulrik Kirkely fortæller også om de oranges eget fokus: ”Lige nu har vi meget fokus på at skifte mellem europæiske og danske kampe, hvor der er stor forskel på, hvordan man spiller. Jeg håber, vi kan tage noget af det gode spil med fra weekendens kamp mod Valcea. Især angrebsmæssigt er der meget, vi kan tage med fra den kamp, hvor vi spillede med stor klogskab.”

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 og kan ses på TV 2 Play eller følges på Tophaandbold.dk.

Livescore tophaandbold.dk

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app