ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Hård fight skal sikre to point
28. januar 2020

Optakt: Hård fight skal sikre to point

Efter weekendens Women’s EHF Cup-kamp i Rumænien skal de orange nu en tur vestpå til Jylland, hvor Herning-Ikast Håndbold venter i 18. spillerunde.

Onsdag er der kamp på programmet igen. Denne gang i 18. spillerunde i HTH Ligaen, hvor Odense Håndbold på udebane møder Herning-Ikast Håndbold.

De orange møder et hold med selvtilliden i orden. Herning-Ikast Håndbold har været gode på hjemmebane i denne sæson, hvor holdet kun har sat point til i to ligakampe. Holdet har også været overbevisende i Women’s EHF Cup, hvor de allerede har kvalificeret sig til kvartfinalen – bl.a. med en sejr over de tyske mestre fra SG BBM Bietigheim.

Midtjyderne er nykårede pokalmestre og ligger på en fjerdeplads i ligaen med 24 point – samme pointtal som Odense Håndbold, der lige nu ligger på en femteplads. I det seneste interne ligaopgør på hjemmebanen i den orange hule, tabte Odense Håndbold med cifrene 24-26, og set på papiret venter der altså en svær opgave for de orange, der skal kæmpe til det sidste for at få point med hjem til Fyn.

Det er også noget, som træner i Odense Håndbold Karen Brødsgaard har bemærket: ”Det bliver en hård kamp i morgen mod et hold, som vi de seneste par gange har haft det svært imod. Jeg vil sige, vi går ind til kampen som underdogs, hvilket gør, at vi kan spille lidt mere frit. For at vi kan trække det længste strå, skal vi have arbejdshandskerne på og levere en god fight på et højt spillemæssigt niveau.”

På holdkortet har Herning-Ikast Håndbold profiler som Sabine Englert, Sarah Iversen, Stine Skogrand, Tonje Løseth samt Helene Fauske og Jeanett Kristiansen. De to sidstnævnte er med 73 mål begge topscorere for midtjyderne.

Der er lagt op til en spændende onsdagskamp i ligaen, som fløjtes i gang kl. 20.30. Kampen vises på TV 2 Sport.

Næste hjemmekamp for Odense Håndbold er på lørdag kl 15.00, hvor de orange får besøg af ungarske ÉRD. Der er stadig ledige billetter til denne europæiske kamp. Du finder dine billetter lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app