ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold vandt i Esbjerg
03. januar 2020

Odense Håndbold vandt i Esbjerg

Det blev til en sejr torsdag, da Odense Håndbold var på besøg i Blue Water Dokken i Esbjerg. Dermed blev de orange det første hold til at tage point fra Team Esbjerg i denne sæson.

2020 startede med et topopgør for Odense Håndbold, der torsdag krydsede klinger med Team Esbjerg i Blue Water Dokken.

Odense Håndbold kom godt fra start. Der var godt gang i kontrascoringerne, og de orange kom også til fine chancer i angrebsspillet. Tess Wester startede på kassen og tog godt fra i målet. Efter de første ti minutters spil var stillingen 3-5 til Odense Håndbold.

Det gode spil fortsatte for de orange. Forsvaret havde godt styr på vestjyderne, og Odense Håndbold blev ved med at spille sig til gode chancer i angrebet. Team Esbjerg havde problemer med både timing og rytme i angrebsspillet, og da måltavlen viste 4-11 til Odense Håndbold, måtte cheftræner fra Team Esbjerg, Jesper Jensen, kalde tropperne sammen til timeout.

Herefter benyttede vestjyderne sig af syv mod seks-spillet, hvilket løsnede lidt op i det orange forsvar. Team Esbjerg fik dermed pyntet lidt på cifrene inden pausen, hvor stillingen var 11-15 til Odense Håndbold.

I anden halvleg kom Team Esbjerg buldrende ud fra omklædningsrummet. Vestjyderne fik med hurtige scoringer reduceret, så stillingen var 15-16 fem minutter inde i halvlegen. Odense Håndbold fik dog samlet sig og udnyttede et par småfejl fra hjemmeholdet. Tess Wester bød også ind med gode redninger i målet, hvilket var medvirkende til, at de orange igen fik skabt et hul på fire mål ved stillingen 15-19.

Team Esbjerg fik dog stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen, og spændingen i Blue Water Dokken steg mod kampens afslutning, da der efter 50 minutter stod 22-23 på måltavlen til Odense Håndbold. Althea Reinhardt kom på mål og bød ind med fantastiske redninger på oplagte 100%-chancer. Redningerne betød, at Odense Håndbold kunne fastholde føringen, og med godt et minut tilbage satte Nadia Offendal kampens sidste mål ind til slutresultatet 25-27 til de orange. Odense Håndbold blev dermed det første hold til at tage point fra vestjyderne i denne sæson.

De orange skal allerede i krig igen lørdag den 4. januar, hvor første kamp i gruppespillet i Women’s EHF Cup mod ungarske ÉRD venter. Første hjemmebanekamp i 2020 spilles tirsdag den 7. januar, hvor Viborg HK kommer på besøg i den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app