ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold skriver kontrakt med den danske landsholdsspiller Mia Rej
28. december 2020

Odense Håndbold skriver kontrakt med den danske landsholdsspiller Mia Rej

Odense Håndbold er blevet enige med København Håndbold og Mia Rej om, at hun skifter til Odense Håndbold med øjeblikkelig virkning. Den danske landsholdsspiller har underskrevet en halvanden-årig kontrakt.

Den dygtige og rutinerede playmaker skifter pr. dags dato København Håndbolds sorte trøje ud med den orange i Odense og indgår dermed i truppen i Odense Håndbold det næste halvandet år.

Om Mia Rej fortæller cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Ovenpå en trist melding om Helena Elvers knæskade, glæder det mig, at vi har fået muligheden for at tilknytte Mia Rej til vores i forvejen stærke trup. Der venter os mange kampe i et meget travlt forår 2021, hvor vi ønsker at stå bedst muligt, da efteråret 2020 viste os vigtigheden af en stærk, bred trup. Mia Rej er en erfaren spiller, der med sit store drive og spilforståelse vil passe godt ind i måden, vi ønsker at spille på i Odense Håndbold.”

Mia Rej fortæller selv: ”Odense er en klub med store ambitioner, dygtige spillere og et stærk set-up, hvilket jeg nemt kan se mig selv i. Jeg har altid haft en drøm og et ønske om at spille Champions League, så da Odense viste interesse, var det en forholdsvis nem beslutning."

Den erfarne playmaker kommer til Odense Håndbold med høje forventninger: ”Jeg er kommet til Odense Håndboldfor at vinde. Jeg forventer ikke, at det bliver nemt, men jeg synes, Odense har en stærk spillertrup og organisation, og jeg vil gøre mit til at vinde titler med Odense. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen og klubben, vinde en masse kampe og udvikle mig som håndboldspiller og menneske.”

Mia Rej er 30 år og kommer oprindeligt fra København. Hun skifter fra København Håndbold, hvor hun har spillet siden 2014 og var med til at vinde DM Guld i 2017. Mia Rej var i år blandt Jesper Jensens 16 udvalgte spillere til EM på hjemmebane. Her blev hun Danmarks mest scorende spiller med 33 mål og endte på en delt femteplads på topscorerlisten. Mia Rej har spillet 28 landskampe for Danmark.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app