ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold skriver kontrakt med Anne Cecilie La Cour
08. april 2020

Odense Håndbold skriver kontrakt med Anne Cecilie La Cour

Odense Håndbold skriver kontrakt med Anne Cecilie La Cour

Danske Anne Cecilie La Cour skifter fra København Håndbold til Odense Håndbold efter denne sæson. Den 26-årige venstrehåndede højre back har underskrevet en etårig aftale.

Den stærke skytte og højre back med 33 danske landskampe på CV’et Anne Cecilie La Cour skifter i næste sæson til de orange fra Odense Håndbold. Odense Håndbold har indgået en etårig aftale med Anne Cecilie La Cour.

Om Anne Cecilie La Cour fortæller administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen: ”Vi er meget glade for, at Anne Cecilie La Cour bliver en del af truppen i næste sæson. Vi har været på udkig efter en dygtig skytte til højre back-positionen, og det har vi fået i La Cour. La Cour kommer ligeledes med international erfaring fra både det danske landshold og Champions League, og hun har en god personlighed, som helt sikkert vil komme til at bidrage positivt til holdet både på og uden for banen. Vi ser frem til samarbejdet med La Cour og til at se hende på banen i den orange trøje.”

Hovedpersonen Anne Cecilie La Cour fortæller selv: ”Jeg ser meget frem til at skulle spille for Odense Håndbold i den kommende sæson, til at blive en del af en rigtig god spillertrup og til at arbejde sammen med trænerteamet. Odense Håndbold har et rigtig stærkt og professionelt setup, et godt træningsmiljø og et ambitionsniveau, som passer til mit, og derfor tror jeg på, at vi er et godt match.”

Anne Cecilie La Cour fortsætter: ”Min familie og jeg glæder os til at flytte til Odense, og så kan jeg bare ikke vente med at komme tilbage på håndboldbanen, hvor jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at bidrage positivt til at holdet og klubben, så vi sammen kan nå målsætningerne i den kommende sæson.”

Anne Cecilie De La Cour er 26 år og kommer oprindeligt fra Aarhus. Anne Cecilie La Cour har spillet 33 landskampe for Danmark. Hun skifter fra København Håndbold, hvor hun har spillet siden 2015. Anne Cecilie La Cour har også spillet for Silkeborg-Voel KFUM og Viborg HK.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app