ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold og Kristian Danielsen forlænger samarbejdet
13. oktober 2020

Odense Håndbold og Kristian Danielsen forlænger samarbejdet

Assistenttræner i Odense Håndbold Kristian Danielsen forlænger sin kontrakt med tre år.

Odense Håndbolds assistenttræner Kristian Danielsen har underskrevet en kontrakt med Odense Håndbold, der forlænger samarbejdet med tre år. Kristian Danielsen forbliver således en del af den trænertrio, der lige nu er aktuel hos Odense Håndbold med Ulrik Kirkely i spidsen og Karen Brødsgaard, som ligeledes er assistenttræner.

Forlængelsen med Kristian Danielsen glæder cheftræner Ulrik Kirkely: ”Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at forlænge med Kristian Danielsen. Kristian er en dygtig og grundig træner med en fin analytisk tilgang til spillet. Vi har mange gode håndbolddiskussioner sammen, hvor vi i tæt samarbejde med Karen Brødsgaard udfordrer hinanden på daglig basis. Derudover er Kristian et ordentligt og vellidt menneske, som er spændende at arbejde med. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab går ind i en utrolig interessant fremtid i Odense Håndbold.”

Kristian Danielsen fortæller selv: ”Jeg motiveres og glæder mig hver eneste dag til at trække i arbejdstøjet, og det var derfor en let beslutning, da klubben henvendte sig om en kontraktforlængelse. Jeg er faldet godt til i klubben og er glad for samarbejdet med Ulrik og Karen, hvor jeg synes, der er plads og stor tillid til, at vi alle kan bidrage med vores spidskompetencer. Jeg oplever samtidig et stort råderum og en nysgerrighed i teamet på at udforske mine inputs til både spillet og forskellige små projekter i hverdagen. Det er jeg glad for at få mulighed for at fortsætte med, og samtidig er det motiverende for mig at arbejde med et hold af internationale spillere og høste en masse erfaring.”

Odense Håndbolds administrerende direktør, Lars Peter Hermansen, fortæller også: ”Vi er meget glade for forlængelsen med Kristian. Forlængelsen betyder først og fremmest, at vi kan fortsætte med det trænerteam, som vi har opbygget, og som vi er rigtig glade for. Kristian har mange stærke kompetencer og er et stort trænertalent. Derfor er vi ekstraglade for, at Kristian har sagt ja til at være en del af Odense Håndbold i yderligere tre år.”  

Kristian Danielsen startede som assistenttræner i Odense Håndbold i sæsonen 2019-2020. Inden da var han cheftræner for Skanderborg Håndbold.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app