ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold indtager andenpladsen efter sejr over Horsens Håndbold Elite
22. februar 2020

Odense Håndbold indtager andenpladsen efter sejr over Horsens Håndbold Elite

Odense Håndbold spillede sig fredag aften op på andenpladsen i HTH Ligaen efter en sejr over Horsens Håndbold Elite. 2.109 tilskuere var mødt op i Odense Idrætshal, og de orange havde godt styr på gæsterne fra, som ellers testede defensiven med 7-mod-6 spil. Det var dog ikke nok overfor et godt spillende Odense Håndbold, som endte med en sejr på 23-17.

Det var et hold fra Horsens Håndbold Elite fyldt med selvtillid efter en sejr over HTH Ligaens nummer 1, som Odense Håndbold skulle op imod fredag aften i Odense Idrætshal. Hvis de orange hev en sejr hjem, kunne de indtage andenpladsen i en meget tæt top i den danske liga.

Det var en noget målfattig indledning på kampen, hvor begge forsvar stod godt, og de to hold havde svært ved at kæmpe sig igennem til scoringer. Dermed var det da også kun Odense Håndbolds sjette scoring, som Trine Østergaard satte ind efter 18 minutters spil, og dermed bragte hun de orange foran 6-3.

Herefter kaldte gæsterne til timeout, hvorefter de begyndte at spille 7-mod-6 i offensiven. Det startede dog med to erobringer efterfulgt af to scoringer fra Odense Håndbold, og stillingen hed dermed 8-3 efter 20 minutter.

Derefter fik Horsens Håndbold Elite en smule bedre fat i 7-mod-6 spillet og halede ind på de orange inden pause. Med tre minutter til pause reducerede de gule til 10-7, men Nadia Offendal nåede også lige en scoring inden turen gik i omklædningsrummene. Dermed gik de to hold til pause ved stillingen 11-7 til Odense Håndbold.

Anden halvleg startede, som den første sluttede – nemlig med Horsens Håndbold Elite i 7-mod-6 spil i angrebet. Det orange forsvar havde fået ret godt styr på den ekstra mand, og med god hjælp fra Althea Reinhardt i målet fik gæsteholdet svært ved at indhente føringen.

Der kom også mere fart i det orange angrebsspil, hvor især Nathalie Hagman gjorde en god figur og var med til at sætte spillet godt op. Netop Nathalie Hagman scorede også til 17-10 efter knap 40 minutters spil. Horsens Håndbold Elite formåede at reducere en smule, men det tætteste, de kom på hjemmeholdet, var 21-17 med tre minutter til slutfløjt. Herefter scorede de orange yderligere to gange og hev dermed en sejr hjem på 23-17. Med sejren indtager Odense Håndbold nu andenpladsen i HTH Ligaen efter 21. spillerunde.

Topscoreren i kampen blev Nadia Offendal med seks scoringer efterfulgt af Ingvild Bakkerud, som nettede fire gange.

Næste opgave for de orange venter allerede på mandag, hvor Nykøbing F. Håndboldklub kommer på besøg i hulen. Hvis du ikke allerede har købt billet til denne kamp, kan du gøre det lige her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app