ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold indgår hovedsponsoraftale med Sydbank
31. juli 2020

Odense Håndbold indgår hovedsponsoraftale med Sydbank

Odense Håndbold indgår en enestående sponsoraftale med Sydbank, som også omfatter halnavnet på Odense Idrætshal.

Odense Håndbold kan i dag præsentere Sydbank som ny hovedsponsor i klubben.

En del af samarbejdet omfatter blandt andet et halnavn, hvilket betyder, at Odense Idrætshal skifter navn til ”Sydbank Arena”.

Sydbank har i en længere årrække været en del af Odense Håndbolds netværk og sponsorsetup, men har altså nu valgt at gå et skridt videre i samarbejdet. Områdedirektør i Sydbank, Claus Braad Hansen, fortæller:

- Vi er i Sydbank fuld af beundring over det arbejde, kredsen bag Odense Håndbold gør, herunder den store opbakning bestyrelsen yder i arbejdet med at opnå flotte resultater og synlighed for vores by. Det setup, der er skabt hos Odense Håndbold, er unikt og giver tro på, at projektet er langtidsholdbart. Vort sponsorat støtter vores vision om at være en stor landsdækkende bank med stærke lokale relationer. Dette passer fint til Odense Håndbold, der er en af landets førende kvindehåndboldklubber med et tæt netværk i Odense og på Fyn. Sponsoratet skal også ses som en støtte og opbakning til bestyrelsens arbejde med at skabe en af Europas førende håndboldklubber.”

Sydbanks privatdirektør, Jacob Monin, uddyber:

- Vi ser frem til partnerskabet, hvor vi vil bidrage både til de til sportslige ambitioner og det personlige netværk, der er skabt omkring klubben. Det gælder de øvrige sponsorer, spillerne, administrationen og tilskuerne – ja, alle der støtter op om Odense Håndbold og de store ambitioner, der er for klubben. Vi ser frem til et fællesskab, der gør Odense endnu mere synlig på verdenskortet.

I Odense Håndbold glæder man sig også over samarbejdet. Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Jørn Bonnesen, fortæller:

- Vi er enormt stolte over at have indgået en aftale med Sydbank om et hovedsponsorat kombineret med et navnesponsorat til Odense Idrætshal. Det har været vores målsætning, som vi dermed har nået. Vi er glade for, at Sydbank har set perspektivet i at ledsage os på vores spændende rejse mod at etablere os i toppen af såvel dansk som europæisk kvindehåndbold. Det giver aftalen os ekstra muligheder for. Jeg er sikker på, at aftalen også vil blive til gavn for Sydbank.”

Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i Odense Håndbold, fortæller også:

- Det er en stor dag for Odense Håndbold, og vi glæder os meget over det udvidede partnerskab, som vi har indgået med Sydbank. Aftalen er baseret på store, gensidige ambitioner - både på og uden for banen.”

Den nye hovedsponsoraftale og samarbejdet med Sydbank træder i kraft pr. d.d.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app