ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold hjemsender medarbejdere med løn
22. marts 2020

Odense Håndbold hjemsender medarbejdere med løn

Som en konsekvens af situationen omkring COVID-19 hjemsender Odense Håndbold størstedelen af sine medarbejdere fra mandag den 23. marts 2020. Dette med undtagelse af direktionen og økonomifunktionen i Odense Håndbold.

I midten af marts besluttede DHF og Divisionsforeningen Håndbold at lukke ned for alt håndbold i Danmark i minimum 14 dage. Udviklingen med hensyn til COVID-19 i Danmark og i verden er siden da ikke blevet mindre alvorlig, og derfor hjemsender Odense Håndbold nu størstedelen af sine medarbejdere på ubestemt tid. De hjemsendte medarbejdere vil modtage fuld løn i perioden. Spillerne, trænerne og den øvrige stab omkring holdet er ligeledes omfattet af hjemsendelsen og på de samme betingelser. Direktionen og økonomifunktionen i Odense Håndbold vil indtil videre fortsat arbejde hjemmefra.

Administrerende direktør I Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, udtaler: ”Alle er selvfølgelig berørte af den situation, som Danmark og resten af verden står i lige nu. Det er en svær tid for alle. Også for os i håndboldverdenen. Vi går en ukendt fremtid i møde som følge af situationen omkring coronavirussen, og det har konsekvenser, når vi ikke kan drive vores kerneforretning, som er håndbolden. Derfor har vi besluttet at sende størstedelen af medarbejderne hjem med fuld løn. Dette med undtagelse af direktionen og økonomifunktionen. Hjemsendelsen giver os mulighed for at benytte den hjælpepakke - regeringens trepartsordning - som er blevet fremlagt inden for de seneste dage.”

Lars Peter Hermansen fortsætter: ”Alle i Odense Håndbold savner stemningen og håndbolden ude i hallerne samt det sociale samvær med alle interessenter i og omkring Odense Håndbold. Vi glæder os helt vildt til at kunne genoptage vores sport, men vi støtter og bakker selvfølgelig fuldt op om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.”

Lars Peter Hermansen afslutter: ”Selvom hele situationen naturligvis påvirker Odense Håndbold økonomisk, så vil jeg gerne slå fast, at vores fremadrettede ambitioner ikke er mindre i morgen, end de er i dag, og at vores økonomiske fundament fortsat er stærkt og solidt.”

Det er endnu uvist, hvornår kampene og arbejdet genoptages. Odense Håndbold følger situationen tæt og afventer lige nu nærmere information fra DHF, Divisionsforeningen Håndbold og EHF angående afviklingen af den tilbageværende del af sæson 2019-2020.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app