ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold er klar til Santander Final4
29. oktober 2020

Odense Håndbold er klar til Santander Final4

Onsdag stod der kvartfinale på programmet, da Odense Håndbold mødte Aarhus United i Santander Cup. Kampen gjaldt en plads til Santander Final4, og selvom der var meget på spil, endte de orange med at tage en sikker sejr.

En vigtig kamp ventede onsdag, dag Odense Håndbold krydsede klinger med Aarhus United i kvartfinalen i Santander Cup. De to hold skulle kæmpe om en plads til Santander Final4.

Odense Håndbold kom bedst fra start og fik hurtigt skabt et hul ned til hjemmeholdet ved stillingen 0-4. Aarhus United havde svært ved at finde timing og flow i angrebsspillet og kom dermed ikke til scoringer. I stedet kunne de orange udbygge føringen, og midtvejs i første halvleg stod der 4-11 til Odense Håndbold efter en straffescoring af Lois Abbingh.

Herefter forsøgte Aarhus United at løsne op for det orange forsvar med syv mod seks-spil. I første omgang fik hjemmeholdet reduceret med et enkelt mål, men i de efterfølgende minutter havde århusianerne fortsat problemer med at få bolden i mål. De åbninger og chancer, der bød sig, sørgede Althea Reinhardt for at redde.  

Odense Håndbold blev derfor ved med at trække fra. De orange kom foran med ti mål med fem minutter tilbage af halvleg ved stillingen 5-15. Føringen udbyggede Odense Håndbold en anelse inden pausefløjt, og de to hold gik dermed i omklædningsrummet ved stillingen 6-19 til Odense Håndbold.

Aarhus United skulle finde den store værktøjskasse frem for at rette op på cifrene til anden halvleg. Det blev dog ikke tilfældet, og Odense Håndbold fortsatte dog det gode spil. 40 minutter inde i kampen stod der 8-23 til de orange og ti minutter senere 11-28.

Odense Håndbold fik hele bænken i spil, og kampen blev aldrig rigtig spændende. De orange vandt 17-31 og spillede sig sikkert i Santander Final4. Topscorer i kampen blev Lois Abbingh og Sara Hald, der begge nettede fem gange hver. Sara Hald blev efter kampen kåret som best player.

I Santander Final4 kan Odense Håndbold møde København Håndbold, Nykøbing F. Håndboldklub og Herning-Ikast Håndbold, som alle måtte i forlænget spilletid, inden deres kvartfinaler blev afgjort.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app