ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Nyt fra Talentcenter Odense Håndbold
26. juni 2020

Nyt fra Talentcenter Odense Håndbold

Mange ting er sket i Talentcenter Odense Håndbold, siden håndbolden lukkede ned i midten af marts. Herunder får du et overblik over nyhederne fra Talentcentret.

 
Ny formand og næstformand

Michael Thomsen, indehaver og ejendomsmægler hos Nybolig Odense – TDL, er valgt som ny bestyrelsesformand i Talentcenter Odense Håndbold, mens Søren Madsen er valgt som næstformand.

Det betyder, at Gert Andersen, der har været bestyrelsesformand gennem flere år, fratræder posten. Odense Håndbold vil gerne takke Gert Andersen for den stærke indsats og høje arbejdsmoral, som han har udvist, og som har bidraget til en positiv udvikling af Talentcenter Odense Håndbold.

Odense Håndbold glæder sig til samarbejdet med Michael Thomsen og Søren Madsen, og vi ønsker samtidig Gert Andersen al mulig held og lykke i fremtiden.

 

Sara Hald fortsætter i Talentcentret

Stregspiller i Odense Håndbold Sara Hald har i sæsonen 2019-2020 fungeret som assistenttræner for U19-pigerne i Talentcenter Odense Håndbold.

Sara Hald har sammen med Talentcentret og Odense Håndbold besluttet at forblive en del af setuppet omkring Talentcentret, men hun bliver dog nu tilknyttet begge pigehold – både U17 og U19 - så alle spillere i Talentcentret får glæde af Sara Halds erfaringer og evner fra tophåndbold.

Samarbejdet er med til at skabe en synlig kontakt mellem ligaholdet og talenterne i Odense.

 

Trænerkonstellationen i Talentcenter Odense Håndbold

Talentcentret har indgået en toårig aftale med Peter Eskov, som skal varetage træningen af og ansvaret for U19-pigeholdet.
Peter Eskov skal desuden stå for kontakten til trænerteamet for ligaholdet i Odense Håndbold, og i et samarbejde skal de give de unge talenter de størst mulige udfordringer og de bedste udviklingsbetingelser.

Peter Eskov kommer med stor erfaring som træner og coach for netop den aldersgruppe, som U19-pigerne udgør. Peter Eskov har blandt andet trænet seniorhold på divisionsniveau, trænet U18-piger i Svendborg fra 2014-2018 og har senest trænet 3. divisionsholdet i Svendborg. Peter Eskov er desuden i gang med at afslutte DHFs divisionstrænerkursus og er uddannet coach. Han har også selv haft en aktiv karriere på de bedste ungdomshold i GOG, inden en skulderskade ramte ham.

Thomas Reeh Andersen fortsætter sit virke som talent- og udviklingschef sideløbende med rollen som U17-træner.

Til at varetage træning og pleje af målvogterne for både U17- og U19-holdet fortsætter Lars Sune Pedersen.

Den fysiske del samt forebyggelse og behandling af skader ligger i de bedste hænder hos ADG Fysioterapi, som også er tilknyttet ligaholdet i Odense Håndbold.

Vi glæder os over denne stærke konstellation, som skal være med til at sikre fødekæden til ligatruppen og Odense-klubbernes bedste kvindedivisionshold.

 

Årets spiller

I forbindelse med afslutningen af denne sæson har Talentcenter Odense Håndbold kåret årets spiller. Valget faldt på Alberte Madsen.

Alberte Madsen har spillet en flot sæson og har udviklet sig flot i takt med, at træningerne sammen med ligaholdet blev flere og flere. Alberte Madsen er desuden en af de spillere, der er gået forrest for holdet, og hun har vist vejen for flokken i Talentcenter Odense Håndbold.

Alberte Madsen har forlænget sin kontrakt med Odense Håndbold. Det kan du læse mere om her.

 

Kontrakter med Odense Håndbold

Udover Alberte Madsen har Odense Håndbold også indgået kontrakter med Iben Hesseldal Hansen og Laura Grosen. Du kan læse mere om Iben Hesseldal Hansen her og om Laura Grosen her.

Odense Håndbold får til den nye sæson en ny venstre fløj i Katja Johansen, der også har været aktiv spiller i Talentcenter Odense Håndbold. Det kan du læse mere om her.

 

Følg Talentcenter Odense Håndbold

Du kan følge Talentcenter Odense Håndbold på Facebook her.

 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app