ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Nadia Offendal skifter til udenlandsk klub
12. marts 2020

Nadia Offendal skifter til udenlandsk klub

Odense Håndbolds playmaker Nadia Offendal skifter klub efter denne sæson. Playmakeren skal til udlandet.

Efter syv sæsoner i Odense Håndbold skal Nadia Offendal til udlandet. Den 25-årige playmaker skifter efter denne sæson til en endnu unavngiven udenlandsk håndboldklub.

Administrerende direktør i Odense Håndbold fortæller: ”Nadia har været en del af Odense Håndbold gennem mange år, og vi er glade og stolte over at have været med til at udvikle og forme hende som professionel håndboldspiller. Nadia har været en stor del af vores rejse og har været med til at sætte sit præg på klubben og vores kultur, hvilket har gjort hende til en Odense Håndbold-personlighed. Det har været Nadias eget ønske at komme til udlandet, og det har vi som klub vurderet, at vi ikke vil stå i vejen for. Vi vil gerne takke Nadia for hendes store indsats for Odense Håndbold og ønsker hende alt det bedste fremover.”

Lars Peter Hermansen tilføjer: ”Vi er i forhandlinger med en kompetent afløser for Nadia til den kommende sæson.”

Nadia Offendal fortæller selv: ”Først og fremmest vil jeg sige en stor tak. Tak til pigerne, alle omkring holdet, sponsorer og fans, som har været med til at gøre min tid i Odense Håndbold til en fantastisk rejse gennem syv år. Vi har sammen fået rigtig mange store oplevelser både på det sportslige og på det personlige plan. Jeg har været med helt fra dengang, hvor vi kæmpede om slutspil til nu, hvor vi kæmper om DM-medaljer og pokaltitler. Sidste sæson spillede vi kvartfinale i Champions League, hvilket også var en meget stor oplevelse for mig.”

Nadia Offendal fortsætter: ”Jeg er meget taknemmelig for, at klubbens ledelse har givet mig muligheden for at fortsætte min karriere i udlandet. Det er også vemodigt for mig og mit orange hjerte at forlade Odense. Jeg ønsker alt det bedste for klubben, og jeg er klar til at give alt, hvad jeg har i vores fælles kamp om at vinde de medaljer, som vi alle drømmer om.”

Nadia Offendal er 25 år, kommer oprindeligt fra Nordsjælland og har spillet i Odense Håndbold siden 2013. Tidligere har Nadia Offendal spillet for Ishøj, HK 73 og HØJ.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app