ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Ligapremiere endte med nederlag
23. august 2020

Ligapremiere endte med nederlag

Lørdag eftermiddag skød vi endelig efter lang tids håndboldpause Bambusa Kvindeligaen i gang på hjemmebane i Sydbank Arena. Odense Håndbold tog imod mestrene fra Team Esbjerg.

Det var med stor forventning, at der lørdag igen blev fløjtet til kamp i den nyligt døbte Sydbank Arena. Her kunne Odense Håndbold byde velkommen til vestjyderne fra Team Esbjerg i sæsonpræmieren på Bambusa Kvindeligaen.

Der var da måske også lidt præmierenerver at spore hos de orange, som startede opgøret med at spille sig til en del gode chancer, men Odense Håndbold havde svært ved at få bolden forbi Rikke Poulsen i Team Esbjerg-målet. Netop derfor kunne gæsterne også bringe sig foran 2-5 efter ni minutter efter en scoring af Mette Tranborg.

Efter en timeout fra Ulrik Kirkely og en indstilling af skudarmen reducerede Sara Hald efter 15 minutters spil til cifrene 5-6. Vestjyderne havde dog også succes i angrebet og scorede få minutter senere scorede til 5-9 efter flere brændte skud og fejl fra de orange.

Det fik Ulrik Kirkely til at smide det andet timeout-kort i kampen, men der skulle gå yderligere seks minutter, før de orange kom helt tæt på gæsterne igen, da Nycke Groot scorede på straffe til 9-11. Tess Wester kom også i gang i målet, og Odense Håndbold halede derfor yderligere ind på gæsterne inden pausefløjtet. De to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 12-13 til Team Esbjerg.

Anden halvleg startede med en udligning af Nycke Groot til 13-13, men herefter havde Odense Håndbold igen svært ved at få scoret på en velspillende Rikke Poulsen i Team Esbjergs mål. Det gjorde, at vestjyderne atter trak fra, scorede fire gange i streg, og Team Esbjerg bragte sig dermed foran med cifrene 13-17 efter 40 minutters spil.

Dette forspring blev udbygget yderligere i løbet af anden halvleg, hvor de orange fortsat havde svært ved at omsætte chancerne til mål. Efter en scoringspause på over fem minutter mod slutningen af kampen, øgede Kristine Breistøl gæsternes føring til 19-27.

Team Esbjerg bragte sejren sikkert i land, og kampen sluttede med et nederlag på 22-32 til de forsvarende mestre. Topscorer i kampen blev Mette Tranborg med ni mål. Fra Odense Håndbold var det Lois Abbingh, der nettede flest gange med fem scoringer.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app