ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Juvelgruppen indgår samarbejde med Bambusa Kvindeligaen
21. august 2020

Juvelgruppen indgår samarbejde med Bambusa Kvindeligaen

Divisionsforeningen Håndbold og Juvelgruppen er glade for at kunne præsentere en aftale for den kommende sæson, hvor Juvelgruppen indtræder som kampsponsor ved en række kampe i Bambusa Kvindeligaen.

Pressemeddelelse fra Divisionsforeningen Håndbold

Direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen, fortæller.

"Vi er meget glade for at kunne byde Juvelgruppen velkommen i håndboldfamilien. Op til denne sæson har kvindeligaen gennemgået en stor forvandling med en ny hovedsponsor, ny brandstrategi samt ny visuel identitet, hvilket er kulminationen på halvandet års tæt samarbejde kvindeklubberne i mellem. Potentialet i ligaen er meget stort, herunder på det kommercielle område, hvilket underbygges af, at Juvelgruppen nu er indtrådt som kampsponsor."

Også hos Juvelgruppen vækker aftalen glæde.

"I Juvelgruppen er vi passionerede omkring smykker. Og denne sponsoraftale giver os muligheden for at komme rundt i landet og vise et udvalg af vores smykker til de mange håndboldfans, og samtidigt bidrage til sporten," siger administrerende direktør, Flemming Ravnsborg, der fortsætter:

"Ligesom håndbolden appellerer bredt i Danmark, appellerer vores smykker til mange mennesker. Vi har et stort udvalg af kvalitetssmykker til både kvinder, herrer og børn - til hverdag og til fest. Vi håber, at vi igennem håndboldens mange passionerede fans, kan sprede endnu mere glæde ved at give og bære ægte håndværk. Og så ved vi også, at både spillere og fans drømmer om guld! Så hvad er mere naturligt end at tilbyde dem netop dette," slutter Flemming Ravnsborg med et glimt i øjet.


Om Juvelgruppen

Juvelgruppen har siden 2016 drevet en række guldsmede og smykke-butikker rundt om i landet. Med egen produktion i både Danmark og Indien, samt et sortiment af mærker fra kendte danske smykkedesignere, udbydes kvalitetssmykker til konkurrencedygtige priser online på www.juvelgruppen.dk. Juvelgruppen udmærker sig også ved god kunderådgivning og speciale indenfor vielsesringe.

 

Hold øje med Kvindeligaens Facebook-profil, hvor det løbende vil blive annonceret, hvornår Juvelgruppen er kampsponsor.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app