Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Iben Hesseldal Hansen erstatter Tess Wester
03. februar 2020

Iben Hesseldal Hansen erstatter Tess Wester

Efter kampen mod CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud i Women’s EHF Cup den 29. januar fik målvogter Tess Wester rygproblemer. Odense Håndbold henter derfor U19-spilleren Iben Hesseldal Hansen, som var lejet ud til DHG.

Tess Wester var ikke på holdkortet i kampene i sidste uge mod henholdsvis Herning-Ikast Håndbold og ÉRD. Den hollandske målvogter fik rygproblemer efter kampen mod CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud den 29. januar, og det er på nuværende tidspunkt uvist, hvor længe Tess Wester er ude.

På baggrund af dette har Odense Håndbold hentet den blot 20-årige målvogter Iben Hesseldal Hansen tilbage fra 1. divisionsholdet i DHG. Iben Hesseldal Hansen er på kontrakt med Odense Håndbold, men var lejet ud til DHG, og den unge målvogter har således trænet og spillet kampe for både DHG og Talentcenter Odense Håndbold.

Træner i Odense Håndbold Karen Brødsgaard fortæller: ”Iben er en del af Talentcenteret og har trænet med ligaholdet i denne sæson. Hun kender spillerne godt, og så er hun en god og gæv pige med ben i næsen. Hun er klar til at lære af Althea og også af Tess, når hun kommer tilbage, og så har Iben også nogle målsætninger, der gør, at hun nok skal tage kampen op.”

Iben Hesseldal Hansen fortæller selv: ”Selvom det er på en ærgerlig bekostning, så er jeg megaglad for at komme op og spille med Odense Håndbold, og jeg glæder mig helt vildt meget.”

Den unge målvogter får kampdebut for ligaholdet på onsdag, når Odense Håndbold på hjemmebane møder Silkeborg-Voel KFUM i HTH Ligaen.