ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Hjemmebanesejr over Horsens Håndbold Elite
24. september 2020

Hjemmebanesejr over Horsens Håndbold Elite

Onsdag aften spillede Odense Håndbold sig til en sejr på 27-22 over Horsens Håndbold Elite i Sydbank Arena. Især en flot start på anden halvleg var medvirkende til en sikker sejr i sjette runde af Bambusa Kvindeligaen.

Efter en sejr i Rumænien i weekenden stod den onsdag aften på kamp i den danske liga igen, da det gjaldt sjette runde i Bambusa Kvindeligaen. Her kunne Odense Håndbold byde velkommen til Horsens Håndbold Elite hjemme i Sydbank Arena.

Odense Håndbold startede kampen med en scoring af Freja Cohrt fra fløjen til 1-0. Få minutter senere var det Jessica Quintino på den anden fløj, der bragte de orange foran efter en kontrascoring til 3-1.

Dette blev efterfulgt af en mindre scoringspause fra begge hold på fire minutter, før Lois Abbingh gjorde det til 4-2. Generelt havde Odense Håndbolds forsvar godt fat i gæsternes angrebsspil, og da haluret rundede 18 minutter, scorede Horsens Håndbold Elite sit blot fjerde mål i kampen til stillingen 7-4.

Herefter scorede de orange to gange i streg og kom dermed foran 9-4. Dette gjorde, at Horsens Håndbold Elite benyttede sig af 7-mod-6-spillet i angrebet, hvilket de også fik succes med. Gæsterne reducerede en smule, og efter 25 minutters spil scorede de til 12-9 og var dermed stadig med i kampen.

De sidste minutter inden pausefløjtet udnyttede Odense Håndbold til at øge forspringet en smule, og med et mål på straffekast af Lois Abbingh inden pausen gik de orange i omklædningsrummet foran 16-12.

Anden halvleg startede godt for de orange i begge ender af banen. Især det gode forsvar og Althea Reinhardt i målet var medvirkende til, at de med fire scoringer i streg udbyggede føringen til 21-13.

I de næste 10 minutter af kampen skiftedes de to hold til at score, og da der var spillet 51 minutter, var føringen den samme ved stillingen 26-18. Herefter blev de orange ramt af flere udvisninger, og ad to omgange var Odense Håndbold to spillere i undertal. Horsens Håndbold Elite halede lige så stille ind på de orange, og da der var fire minutter tilbage af kampen, havde de indhentet fire mål og reduceret til 26-22.

Gæsterne kom dog aldrig tættere på, og Odense Håndbold sluttede kampen med en sejr på 27-22 efter en lidt hektisk afslutning. Dermed har de orange vundet de seneste fem kampe i Bambusa Kvindeligaen og holder fast i toppen med 10 point ud af 12 mulige.

Topscorer i kampen blev Lois Abbingh, som nettede ni gange.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app