ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Første nederlag i det nye år
08. januar 2020

Første nederlag i det nye år

Det var en næsten fyldt Odense Idrætshal, som dannede rammerne om den første hjemmekamp i det nye år. Her skulle Odense Håndbold op imod HTH Ligaens nummer fire fra Viborg HK, og holdene sørgede for en tæt kamp hele vejen igennem. Det endte dog med et nederlag til den orange trup på 21-25, som aldrig fik dæmmet op for en stærk grøn defensiv.

Af Nadja Bloch

Tirsdag aften blev den første hjemmekamp spillet i Odense Idrætshal. Odense Håndbold havde inden aftenens opgør startet godt ud i både den hjemlige liga og i Women’s EHF Cup, hvor de var blevet sejre over henholdsvis Team Esbjerg og ÉRD.  

Derfor var det også en oplagt orange trup, som stod overfor de grønne fra Viborg HK i 15. spillerunde af HTH Ligaen. Det blev da også en tæt første halvleg, hvor det var de orange, som kom bedst fra start. Efter to minutter kunne Freja Cohrt bringe hjemmeholdet foran 2-0, men Viborg HK skulle ikke bruge lang tid til at udligne. Få minutter senere gjorde Line Haugsted det til 2-2.

Herefter skiftedes de to hold til at score og fulgtes tæt ad. Hvor de orange havde svært ved at finde vej gennem Viborg HKs forsvar, havde de grønne svært ved at få bolden ind bag Althea Reinhardt i målet. Derfor var de to hold også helt lige efter 27 minutters spil, hvor Viborg endnu engang kunne udlignede til 9-9.

Det lykkedes Odense Håndbold at få scoret to gange yderligere inden pausefløjtet lød. Dermed gik de orange til pause foran 11-9.

Selvom Kathrine Heindahl udbyggede føringen yderligere med en scoring til 12-9 efter pausen, kom gæsterne fra Viborg HK hurtigt tilbage og reducerede til 13-12. Der skulle kun gå yderligere fem minutter, før gæsterne udlignede til 15-15. Odense Håndbold blev ved med at have problemer med det grønne forsvar, og med 20 minutter tilbage kom Viborg HK foran for første gang i kampen.

På trods af at de orange tog føringen tilbage ved stillingen 19-18, var mange fejl i angrebet medvirkende til, at Viborg HK igen bragte sig foran 19-21 med otte minutter tilbage af kampen. Odense Håndbold fik aldrig indhentet gæsterne, og med et par nemme Viborg-scoringer i det sidste minut endte nederlaget med cifrene 21-25. Topscorer i kampen blev Kristina Jørgensen fra Viborg HK med otte mål. Orange topscorere blev Stine Jørgensen og Nycke Groot med hver seks scoringer.

Næste opgave for Odense Håndbold venter allerede på lørdag, hvor MKS Lublin S.A. gæster Odense Idrætshal i Women's EHF Cup. Der er stadig ledige pladser i hallen, så hvis du endnu ikke har købt billet, så kan du gøre det lige her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app