ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Flot spil sikrede to point
25. februar 2020

Flot spil sikrede to point

2.143 tilskuere var mødt op i Odense Idrætshal mandag aften til et spændende opgør mod Nykøbing F. Håndboldklub, hvor begge hold havde meget at kæmpe for. Det blev også en tæt kamp, hvor kun et enkelt mål skilte de to hold ad ved halvleg. Det var dog de orange, der kunne løbe fra gæsteholdet i anden halvleg og dermed hive en flot sejr hjem på 29-23.

Af Nadja Bloch

Det var to hold, der havde meget at spille for, som stod overfor hinanden mandag aften i Odense Idrætshal. Odense Håndbold kæmper for at holde på andenpladsen i en meget tæt top i HTH Ligaen, og Nykøbing F. Håndboldklub ligger lige nu udenfor top otte, som giver adgang til slutspillet.

Derfor var der også lagt op til noget af et brag foran 2.143 fremmødte tilskuere, hvor begge hold havde en masse at spille for. Det var også til at se på taktikbrættet hos Nykøbing F. Håndboldklub, som startede kampen med 7-mod-6 spil i angrebet. Til at starte med virkede det til at den orange defensiv havde godt styr på de syv spillere, og de fik erobret bolden flere gange. Der var dog problemer med at ramme det tomme mål på lang afstand.

På trods af de missede langskud var det de orange, der kom bedst fra start. Gæsterne halede dog ind på Odense Håndbold, og efter syv minutter kunne de udligne til 4-4. Den stime forsatte gæsteholdet, som senere også bragte sig foran 6-10 efter en scoring på straffekast af Dione Housheer.

Efter lidt småjusteringer fra Odense Håndbolds bænk, begyndte de orange at tage momentum tilbage i kampen. Efter 20 minutters spil udlignede Ingvild Bakkerud til 10-10, og senere bragte hun også hjemmeholdet foran 11-10. Herefter gik Nykøbing F. Håndboldklub væk fra 7-mod-6 spillet, og i den sidste del af halvlegen kunne de to hold skiftes til at score. Holdene gik i omklædningsrummet ved stillingen 13-12 til Odense Håndbold.

Anden halvleg startede først med en strafferedning af Althea Reinhardt og derefter en scoring på straffekast af Nadia Offendal i den anden ende, og et minut senere scorede Ingvild Bakkerud til 15-12. Der skulle gå næsten ni minutter yderligere, før gæsterne fra Nykøbing igen kom tæt på de orange, hvor Anna Lagerquist reducerede til 18-17. Det var dog også det tætteste, som gæsterne kom på den orange trup, som især i defensiven havde fundet nøglen til at lukke Nykøbing F. Håndboldklub ned, og hvor også Althea Reinhardt stod en flot kamp. Mie Højlund scorede til 23-19 og senere til 27-22 med kun fire minutter tilbage. Dermed var Odense Håndbold sikker på sejren og endte med at sende Nykøbing F. Håndboldklub hjem med et nederlag på 29-23.

Det betyder, at Odense Håndbold holder på andenpladsen i HTH Ligaen, som giver to point med videre i slutspillet. Topscoreren i kampen blev Mie Højlund med seks scoringer.

Næste gang de orange skal i krig på hjemmebane er den 8. marts, hvor der står kvartfinale mod russiske Handball Club Lada på programmet. Du køber billet til den kamp her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app