ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Udebanesejr til de orange
19. september 2020

DELO EHF Champions League: Udebanesejr til de orange

Lørdag eftermiddag tog Odense Håndbold hul på anden runde i DELO EHF Champions League, hvor modstanderen var SCM Ramnicu Valcea fra Rumænien. Odense Håndbold tog de tog point efter en flot kamp.

Der var DELO EHF Champions League på programmet lørdag, da Odense Håndbold på udebane mødte SCM Ramnicu Valcea.

Odense Håndbold startede godt. Jessica Quintino blev den første på måltavlen, og med to kontrascoringer af Freja Cohrt bragte de orange sig foran 0-3. Det fik rumænerne til at tage timeout, og kort efter satte SCM Ramnicu Valcea sit første mål i kassen efter fire minutters spil.

Odense Håndbold stod godt i forsvaret og havde samtidig flow i angrebsspillet. Althea Reinhardt forhindrede også flere oplagte chancer i at gå i mål, hvilket betød, at Odense Håndbold fik slået et hul ned til rumænerne ved stillingen 4-8 efter 16 minutters spil. Lois Abbingh kom også på banen og kvitterede med et flot skud udefra, men i de efterfølgende minutter fik SCM Ramnicu Valcea succes med sine gennembrud og fik reduceret til 7-9. Rumænerne fik reduceret yderligere og fik også udlignet til stillingen 10-10, inden Odense Håndbold igen fik trak en anelse fra og bragte sig på 10-12.

De orange blev herefter ramt af to udvisninger, men heldigvis lukkede Althea Reinhardt af i målet. Odense Håndbold vandt udvisningsperioden 0-1, hvilket betød, at de orange kunne gå i omklædningsrummet foran ved stillingen 10-13.

Freja Cohrt blev første målscorer i anden halvleg og gjorde det hurtigt til 10-14. Althea Reinhardt bød ind med en redning på straffekast, inden Jessica Quintino satte bolden i netmaskerne til 10-16.  SCM Ramnicu Valcea kom først på måltavlen fem minutter inde i anden halvleg, og da Mie Højlund efter godt 40 minutter gjorde det til 12-18 til Odense Håndbold, tog rumænerne timeout.

SCM Ramnicu Valcea fik efterfølgende reduceret en anelse, men Odense Håndbold havde kampen under kontrol. Med et kvarter tilbage var stillingen 14-21 til de orange. Fem minutter senere var syvmålsføringen intakt efter en kontrascoring af Jessica Quintino, som gjorde det til 17-24.

Med fem minutter igen scorede Lois Abbingh på straffe og bragte de orange foran med ti ved stillingen 18-28. Sejren kom dermed aldrig i fare for Odense Håndbold, og opgøret endte 21-30 til de orange, som dermed tager to point mere i DELO EHF Champions League.

Næste kamp for de orange venter den 23. september på hjemmebanen i Sydbank Arena, hvor Horsens Håndbold Elite kommer på besøg. Næste kamp i DELO EHF Champions League er den 27. september, hvor Odense Håndbold møder Buducnost.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app