ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Topkamp i Rusland
07. november 2020

DELO EHF Champions League: Topkamp i Rusland

Der venter en svær udebanekamp for Odense Håndbold, når de søndag skal op imod CSKA Moskva, som lige nu topper gruppe B i DELO EHF Champions League. Ulrik Kirkely spår, at forsvaret bliver vigtigt i kampen om de to point.

Odense Håndbold er draget den lange vej mod Rusland, hvor de søndag skal op imod storholdet CSKA Moskva, som lige nu topper gruppe B i DELO EHF Champions League.

Holdet fra Moskva startede turneringen med et uafgjort resultat mod Györi Audi ETO KC med cifrene 27-27. Herefter har russerne dog vundet resten af sine kampe og har dermed ni point i gruppen. Odense Håndbold ligger med otte point efter at have spillet seks kampe og deler andenpladsen i gruppen med Györi Audi ETO KC.

Selvom russerne kun har tabt et enkelt point indtil videre, har de spillet nogle tætte opgør mod blandt andet BV Borussia 09 Dortmund, hvor det blev til en kneben sejr på 28-29. I russernes seneste opgør blev det også til en sejr over Brest Bretagne Handball med cifrene 28-30.

Holdkortet for CSKA Moskva er i høj grad præget af russiske landsholdsspillere. Der er kun fire spillere på holdet, som ikke har russisk pas. Den ene af dem er danske Kathrine Heindahl, som tidligere har spillet flere sæsoner i den orange trøje. Kathrine Heindahl har scoret 10 mål for holdet indtil videre i turneringen. Den spiller med flest mål på det russiske hold er venstre backen Elena Mikhaylichenko, som har scoret hele 32 gange i fem kampe. Elena Mikhaylichenko ligger også nummer to på topscorerlisten i DELO EHF Champions League – kun overgået af Ana Gros, som har nettet 48 gange. CSKA Moskva meldte dog for nyligt ud, at Elena Mikhaylichenko har pådraget sig en knæskade. Derfor spiller hun formentlig ikke i søndagens opgør mod de orange.

Det er ikke kun på banen, man kan finde en dansker i klubben. Ude på bænken sidder nemlig en dansk træner, Jan Leslie, som også tidligere har været træner for det russiske storhold Rostov-Don.

Om søndagens svære kamp fortæller cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Det bliver en virkelig spændende kamp mod CSKA Moskva. Det russiske hold er specielt stærke i sit mand-mod-mand-spil, hvor de har spillere i verdensklasse på både gennembrud og skud. Vi skal virkelig dække stærkt op for at kunne hamle op med dem. Det bliver en svær udekamp i Rusland mod et hold, der ligner et af Europas bedste hold lige nu. Vi skal derfor komme med fuld skrald og sørge for at dosere vores kræfter rigtigt, så vi kan spille op til vores bedste hele kampen igennem.”

Kampen spilles i Moskva i Rusland søndag kl. 14.00. Du kan se opgøret live på TV3 Max og Viaplay.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app