ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Svær kamp venter i Ungarn
09. oktober 2020

DELO EHF Champions League: Svær kamp venter i Ungarn

Odense Håndbold er rejst til Ungarn, hvor de lørdag skal op imod storholdet fra Györi Audi ETO KC. Her skal de forsøge at fortsætte sejrsstimen mod de forsvarende Champions League-mestre.

Det er blevet tid til at vende tilbage til DELO EHF Champions League. Odense Håndbold er rejst til Ungarn, hvor de skal op imod storholdet fra Györi Audi ETO KC. Her skal de orange forsøge at fortsætte den gode stime i turneringen, hvor de har fået tre sejre ud af tre mulige og dermed i øjeblikket indtager førstepladsen i gruppe B.

Györi Audi ETO KC har i de første tre opgør i DELO EHF Champions League vundet stort over HC Podravka Vegeta med 43-28 og derudover spillet uafgjort mod både CSKA Moskva og Brest Bretagne Handball. Dermed står ungarerne med fire point efter de tre første runder.

Györi Audi ETO KC har vundet DELO EHF Champions League fem gange – blandt andet de seneste tre sæsoner. De nåede også til kvartfinalerne i sæsonen 2019-2020, inden turneringen blev aflyst på grund af CVOID-19.

Det ungarske hold har desuden mange store stjerner på holdkortet – deriblandt Anne Mette Hansen, som vi kender fra det danske landshold. Norske, franske og ungarske landsholdsspillere pryder også holdkortet. F.eks. er de to norske landsholdsspillere Veronica Kristiansen og Stine Bredal Oftedal, der har scoret flest mål for holdet i turneringen indtil videre med henholdsvis 17 og 13 scoringer. Derudover kan man også nævne stjerner som Viktória Lukács, Eduarda Amorim og Anita Görbicz.

Om lørdagens opgør fortæller Odense Håndbolds cheftræner Ulrik Kirkely: “Det bliver superspændende at spille mod Györ, der er et af de mest vindende hold i nyere tid. Det ser vi meget frem til. Vi er inde i en periode med mange kampe, og det betyder, at vi kommer til at bruge vores bænk, og at vi skal spille bredt.”

Der venter en svær opgave for de orange i Ungarn lørdag. Du kan se kampen på TV3 Sport og på Viaplay, når den bliver fløjtet i gang kl. 18.00.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app